Castelul Windsor, decorat de Crăciun. Cum arată reședința Familiei Regale, „îmbrăcată” de sărbătoare

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 25 noiembrie 2022, 13:23

Castelul Windsor a fost pregătit pentru Crăciun, iar rezultatul este unul feeric. Bradul, decorațiunile, aerul rece cu iz de iarnă… toate parcă strigă „vine Crăciunul”.

Este sezonul magiei și timpul să ne reamintim că trebuie să fim mai buni și mai uniți. Peste tot pe unde te uiți vezi agitație, zâmbete, copii râzând și clinchete răsunând. Dar imaginați-vă cum este viața într-un castel adevărat atunci când se apropie sărbătorile de iarnă! Ca scos din cărțile cu povești. Așa arată castelul Windsor, una din reședințele Familiei Regale britanice care, la fel ca orice altă familie, se pregătește să întâmpine sărbătorile de iarnă.

Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun

Mai este o lună până la Crăciun, însă membrii familiei regale nu au mai avut răbdare și au început deja pregătirile pentru una dintre cele mai mari sărbători din an.

Imaginile de la Castelul Windsor cu decorațiunile pline de magie și bradul maiestuos au fost făcute publice. Și totul arată cu adevărat regal.

Spiritul sărbătorilor se poate simți încă de la intrarea în reședința britanică ancestrală. Scările au fost îmbrăcate în ghirlande, mesele orante cu aranjamente frumos colorate, însă piesa centrală este bradul înalt de șase metri pus în St George Hall. Maiestuosul copac a fost împodobit cu sute de ornamente.

Dar cum un sigur brad nu este suficient pentru un castel, un al doilea pom de Crăciun a fost împodobit în Crimson Drawing Room.

Reședința regală va rămâne aranjată în spiritul sărbătorilor de iarnă până pe 2 ianuarie 2023, potrivit People.

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Primul Crăciun fără regina Elisabeta a II-a

Deși palatul se îmbracă în straie de sărbătoare, o umbră de tristețe planează asupra familiei regale britanice. Acesta va fi primul Crăciun fără regina Elisabeta a II-a, care a decedat în luna septembrie.

Deși regele Charles al III-lea nu a anunțat încă ce planuri are pentru acest Crăciun, întreaga familie se va reuni la Sandringham, reședința preferată a regretatei regine. În fiecare an, membrii familiei regale se întâlnesc la reședința din Norfolk, unde petrec câteva zile împreună.

Anul acesta, deși au fost invitați, Prințul Harry și Meghan Markle nu se vor alătura regelui Charles și Prinților de Wales la festivități.

Vezi în Galeria FOTO cum a fost pregătit castelul Windsor pentru sărbătorile de iarnă.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter