Carmen Avram: 9 avantajele vieţii

De Revista Avantaje, pe

Prezintă şi coordonează echipa emisiunii “În premieră cu Carmen Avram” (duminică, de la 21.00, la Antena 3) cu aceeaşi pasiune, curiozitate şi profesionalism care au însoţit-o încă de la primul reportaj. Acum, înconjurată de tineri la fel ca ea, simte că a atins… perfecţiunea.

 

1. În mijlocul echipei „În premieră”

Trăiesc. De fapt, trăiesc un vis. Acum fac tot ce poate fi mai frumos în această meserie: lucrez cu o echipă care îşi doreşte să fie acolo, să construim împreună, să fim buni, din ce în ce mai buni. Într-un domeniu atât de turbulent şi de schimbător ca al nostru, e greu să mai aduni la un loc atâţia oameni care să-şi dorească în acelaşi timp, exact acelaşi lucru. Ne bucurăm şi suferim împreună. Şi între ele, ne facem meseria cât putem de bine şi cu pasiune. E perfect!

2. Un moment frumos în doi

Cald, apus, mare, în extrasezon, fără termene limită, telefon mobil, laptop şi, dacă se poate, reţea. Şi, dacă vine singur, un cocktail cu mentă şi lămâie. Dacă vorbim de altfel de momente frumoase în doi, mi-aş dori ca soră mea să mi-l doneze temporar pe băieţelul ei. E la vârsta ideală, la care doar gângureşte şi te lasă să-l pupi cât vrei.

3. În copilărie…

Eram timidă şi am rămas până astazi. Prin clasa a şasea, tata, care era profesor, mi-a găsit un caiet în care eu scriam de zor şi pe ascuns un science fiction, deşi eram în perioada tezelor. Era duminică, eram toţi acasă şi el a început să citească tare, în mijlocul familiei, povestea mea. Şi mi s-a făcut aşa de ruşine că mi-a descoperit opera, care fireşte trebuia să rămână secretă şi să fie revelaţia anului, încât n-am mai scris la ea niciodată. Am rămas până azi convinsă că urma să fie un hit, dar că nu m-au lăsat criticii.

Continuarea interviului pe Avantaje.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter