Capsula cu infrared elimină celulita!

De Carola Bidlo, pe

O şedinţă de detoxifiere te ajută să scapi de centimetrii în plus şi fac minuni când vine vorba de celulită
Îţi povesteam în revistă că am reuşit să slăbesc uşor, repede, dar mai ales frumos, datorită aparatelor. Şedinţele de electrostimulare, vacuum şi masajul anticelulitic, toate au contribuit la cele 6 kilograme în minus pe care le-am obţinut până acum.

Pontul meu pentru tine este: şedinţa de capsulă! 30 de minute la orizontală, învelită într-un celofan. Dacă ai fost vreodată la solar, poziţia este aceeaşi, doar că vei putea păstra capul afară.

Te vei simţi ca la saună, doar că în timp ce stai şi asculţi muzică, aparatul lucrează pentru tine şi prin căldura foarte puternică ce ajunge până la nivel celular, grăsimea este topită şi se produce o scădere considerabilă a celulelor grase din organism.

Cu ajutorul capsulei Souplesse se elimină stratul grasos şi celulita; se accelerează metabolismul iar prin accelerarea microcirculaţiei, rezidurile rezultate în urma circulaţiei sunt eliminate mult mai simplu din organism, uşurând munca ficatului şi a rinichiului.

Deasemenea creşte nivelul oxigenului în corp şi previne îmbătrânirea; razele infraroşii pot purifica sângele şi astfel pielea ta va avea un aspect mai frumos! O şedinţă de detoxifiere în capsula infrared la salonul Crown Beauty, din Bucureşti costă 40 de lei.

Foto: revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter