Unica Septembrie 2020. Ilinca Vandici, mai sinceră și mai strălucitoare ca niciodată

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 16:28
Luna septembrie și toamna vin cu o ediție cu totul și cu totul specială a Revistei Unica. Ilinca Vandici apare pe copertă într-o ipostază așa cum nu ai mai văzut-o până acum: extrem de strălucitoare și de sinceră. A spus lucruilor pe nume, fără ocolișuri.

A făcut furori la televizor, iar pe social media este nu doar transparentă, ci și efervescentă. Este prezentatoare la „Bravo, ai stil!”, iubește moda, are aproape un milion de urmăritori pe Instagram și a creat o colecție de produse de corp. Se poate considera o femeie împlinită – și-a întâlnit sufletul pereche și are un copil minunat în vârstă de trei ani.

Despre viața personală, cea profesională, despre realizările și dezamăgirile Ilincăi Vandici, dar și despre cum vede soțul ei viața ei publică, poți citi în numărul de septembrie al Revistei Unica.

Ce interviuri poți citi în Unica de Septembrie

Tot în numărul de septembrie vei avea ocazia să citești interviuri cu Omid Ghannadi,  cel mai simpatic arhitect de la emisiunea „Visuri la Cheie”, Răzvan Fodor, Laura Cosoi și Jojo.

Omid Ghannadi a povestit despre cele mai emoționante momente de la filmări și ne învață cum să ne organizăm locuința cu un buget minim, în timp ce Răzvan Fodor a vorbit despre experiența „Asia Express”, noua emisiune „Burlacul”, precum și despre viața de familie și dragostea la prima vedere.

Laura Cosoi a acordat un ultim interviu înainte de a deveni mămică pentru a doua oară. Aceasta a spus sincer ce a însemnat să fie însărcinată pe timp de pandemie, cum a afectat-o acest lucru, dar și despre lansarea noii sale cărți, „Papă tot”.

Dacă credeai că știi totul despre Jojo, află că nu este așa. Îndrăgita actriță a dat cărțile pe față și a povestit cum a afectat-o pandemia pe plan profesional, dar și personal. Cât despre momentele romantice cu soțul ei, Paul Ipate, Jojo a spus totul, fără perdea.

Cele mai cunoscute influecerițe din România și-au deschis sufletele și au vorbit despre hărțuirea sexuală. Despre astfel de experiențe dificile și greu de îndurat au povestit fără rețineri Marilu, Daria Jane, Mimi, dar și Anne Marie Chelariu și Magdyz.

Ce surprize ți-a mai pregătit Unica de Septembrie

Luna septembrie vine și cu noi tendițe în modă. Sezonul de toamnă-iarnă aduce nu doar culori vii și accesorii pretențioase, ci și un aer elegant care a lipsit în ultimele sezoane. În Unica de septembrie afli totul despre noile tendințe ale acestui sezon, ce îți vor oferi un look de lady.

De asemenea, vei găsi o listă cu produse pe care le poți readuce la viață sau în care să investești cu inima deschisă. Dacă preferi stilul rebel, Otniela Sandu îți dă câteva ponturi pentru a arăta excelent în orice moment al zilei.

Dacă vine vorba de frumusețe, află care sunt cele mai importante șase ingrediente folosite în produsele de înfrumusețare pe care trebuie să le incluzi în rutina ta zilnică de beauty.

Deși este septembrie, soarele nu și-a pierdut din intesitate, astfel că este momentul perfect pentru a ne consulta cu un medic dermatolog. Revista Unica a vorbit cu dr Ina Șoșoacă, care a explicat de ce românii se confruntă cu pielea pigmentată și ne-a dat câîteva sfaturi pentru tratarea hiperpigmentărilor de peste vară.

Alina Ceușan urmează să nască în curând și este nu doar o femeie împlinită, ci și una extrem de frumoasă. Ce produse de beauty a folosit pe timpul sarcinii și ce rutină de înfrumusețare a avut în această perioadă, găsești în numărul de septembrie al Revistei Unica.

Te temi că începe școala, iar copilul tău va trebui să revină în comunitate deși pericolul COVID-19 încă nu a trecut? Despre cum să gestionezi emoțiile și cum să le vorbim celor mici de distanțarea socială ne spune Lavinia Petrea, jurnalist de succes și mamă a trei copii, împreună cu specialiști în domeniu.

Descoperă numărul de septembrie al Revistei Unica, la punctele de difuzare a presei începând cu data de 25 august 2020. Iar luna aceasta, fiecare revistă vine cu un insert cu totul special: o brățară cu ametist pe care trebuie să o ai! Iar dacă vrei să te protejezi și să nu ieși prea mult din casă,  află că Revista Unica poate fi achiziționată și online.

Iar dacă nu ești neapărat adepta răsfoirii revistei în format fizic, există și varianta de a citi revista online, în mod gratuit. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta: magazines.ringier.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter