Ce cadou să-ți faci de Ziua Îndrăgostiților

De Ileana Voicu Ghinea, pe

De cele mai multe ori, obișnuim să așteptăm cadouri de la cei din jurul nostru. Dar ce-ar fi să ne facem și singure cadouri, iar Ziua Îndrăgostiților ar putea fi o ocazie.
De ce să nu ieșim astăzi din casă, de la birou, de unde suntem, și să ne cumpărăm ceva drag sufletului nostru. Un parfum, un dezabie, o poșetă sau o bijuterie rafinată, toate acestea pot fi cadourile pe care ți le poți face astăzi, s-au începând de mâine pentru că, nu-i așa, merităm!

În cele ce urmează o să-și prezintă 5 propuneri de cadouri pe care ți le poți cumpăra de Ziua Îndrăgostiților.

Lenjerie sau pijamale Rosie Hungtington pentru Autograph

Ce cadou să-ți faci de Ziua Îndrăgostiților

Senzuale bejuri perlate şi rozuri trandafirii cu accente de ametist alcătuiesc o paletă cu adevărat feminină, imprimeul floral cu trandafiri delicaţi oferind un şarm aparte chiloţilor de damă franţuzeşti, frumoaselor camizole şi a teddy-urilor din şifon şi mătase. „Am vrut să creăm o colecţie luxoasă de lenjerie perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților şi să imbrăţişăm feminitatea femeii făcând-o să se simtă extraordinar de frumoasă, fie că se răsfaţă sau primeşte un cadou de la partenerul ei. Una dintre piesele mele preferate trebuie să fie Rosie pentru Autograph Set sutien şi chilot Ametist din mătase – stilul semnătură din colecţia mea într-o culoare frumoasă şi măgulitoare de bijuterie.”, spune producătorul acestei linii.

GLAM LOVE, by Giulia Nahmany, un parfum tribut adus senzualității

Ce cadou să-ți faci de Ziua Îndrăgostiților

Te poți răsfăța tu pe tine cu nuanțe suave, cu accente puternice care îmbină acordurile orientale, clasice de tuberoză și iasomie cu notele calde de mosc, care îi oferă o bază balsamică. „Ador aroma de tuberoză și am decis să construiesc întreg buchetul noului parfum pe baza acesteia. GLAM LOVE este o adevărată esență lirică, aroma florală, densă și rafinată oferindu-i o aură specială, plină de senzualitate”, declară Giulia Nahmany.

Teniși unisex cool

Ce cadou să-ți faci de Ziua Îndrăgostiților

”Love me”, un mesaj potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților, care este purtat cu grație fancy de modelele de teniși Sk8-Hi, Slip-On și Authentic cu printuri graffitti, splash-uri și inscripții “sentimentale”, într-o combinație cromatică de alb, roșu și negru, ale celor de la Vans. Pantofii sport sunt unisex și pot fi purtați cu jeanși, hanorac și șapcă pentru un outfit urban!

O bijuterie cu personalitate de la Crystal-Fashion

Ce cadou să-ți faci de Ziua Îndrăgostiților

Fie că-ți plac bijuteriile delicate sau cele opulente îți poți face un astfel de cadou de Ziua Îndrăgostiților. Poți alege o brățară, un inel delicat sau un colier statement care-i va însenina ziua.

O geantă roșie Carpisa

Ce cadou să-ți faci de Ziua Îndrăgostiților

Îți poți îndeplini o dorință mai veche, astăzi îți poți achiziționa o geantă roșie. Roșul este o culoare pasională, senzuală și feminină. Cei de la Carpisa recomandă o geantă strălucitoare, cu un look modern și o fundiță chic aplicată ca detaliu stilistic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter