Un cadou special

De Raluca Hagiu, pe

Primele fotografii cu micul David, cel mai nou membru al familiei Măruţă, este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la aniversarea de 14 ani a revistei Unica.
I-am revăzut cu mare plăcere pe Andra şi Cătălin într-o altfel de ipostază, cea de părinţi, cu bucurii, mirări şi o nouă formă de dragoste, care îi apropie şi mai mult unul de celălalt.

Centrul universului familiei Măruţă este acum David, puiul de om de opt luni, care zâmbeşte ghiduş, ca un spiriduş, cu doar câţiva dinţişori. Cu câteva zile în urmă, Cătălin îmi povestea că nu şi-ar fi putut imagina vreodată că va deveni, şi el, unul dintre acei taţi care nu ratează nicio ocazie să le arate prietenilor fotografii cu cel mic. În toate ipostazele, bineînţeles.

Acum, recunoaşte că este îndrăgostit de piticul care-i seamănă leit şi că fotografiile din telefon îi aparţin, în exclusivitate, micuţului. Cea mai nouă este făcută în maşină, în drum spre locul întâlnirii noastre, unde avea loc şedinţa foto pentru copertă. Ne-a arătat-o chiar Andra, pe telefon, cu un entuziasm greu de măsurat în cuvinte, imediat ce-a primit- o de la Cătălin. „Ştrumful” ei stătea liniştit pe bancheta din spate a maşinii, cu gura până la urechi, privind fix în cameră.

Arăta adorabil! La fel ca la şedinţa foto, unde a fost un copil cuminte, zâmbăreţ şi jucăuş, în ciuda faptului că era prima lui ieşire în public. A fost o zi extraordinar de frumoasă, petrecută alături de o familie a cărei fericire se ghiceşte cu uşurinţă în ochi, gesturi şi cuvinte.

Citeşte şi tu povestea autentică de iubire a familiei Măruţă şi descoperă cum s-a schimbat viaţa lor de când a apărut pe lume David! Vei intra într-o lume caldă, specială şi plină de dragoste, care îţi va împrumuta din armonia şi candoarea ei. Şi, nu în ultimul rând, îţi va aminti cât de important este să le spui celor dragi că îi iubeşti şi îi preţu ieşti. Cel mai frumos cadou pe care-l poţi dărui în această lună şi… cu orice ocazie. Sărbători fericite!

Foto: revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter