„Bridgerton”, sezonul doi: triunghiurile amoroase nu au fost nicicând mai irezistibile

De Bianca Prangate, pe

Sezonul doi din „Bridgerton” s-a lansat pe Netflix, și este de neratat atât pentru fanii serialului, cât și pentru cei pasionați de filmele de epocă.

„Bridgerton” ne-a cucerit iremediabil atunci când a apărut primul sezon în 2020, într-o perioadă când aveam nevoie să evadăm din realitatea mai mult ca oricând. Astăzi nu doar că are nenumărați fani la nivel global, dar poartă și titlul de de al doilea cel mai urmărit serial Netflix din toate timpurile. Produs de Chris Von Dusen și echipa Shondaland, „Bridgerton” ne aduce aminte de motivul pentru care iubim atât de mult poveștile de dragoste bine spuse.

„Bridgerton”, sezonul doi: triunghiurile amoroase nu au fost nicicând mai irezistibile

Ce se întâmplă în sezonul doi din „Bridgerton”

Bazat pe cărțile din seria „Bridgerton”, scrise de Julia Quinn, acest serial te transportă într-o altă epocă, în care firul narativ se despletește în mai multe direcții, pe măsură ce înalta societate din Londra se pierde în baluri somptuoase, intrigi interzise și conflicte de putere în care controlul este doar o iluzie. Familia Bridgerton este însăși inima serialului, cei opt frați și surori având fiecare câte o poveste de neuitat.

În primul sezon, am aflat povestea de dragoste dintre Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) și Simon Basset (Regé-Jean Page). În sezonul doi, focusul se mută pe fratele cel mai mare din familia Bridgerton, vicontelui Anthony. În misiunea lui de a găsi soția perfectă, el realizează că nicio femeie nu se ridică la standardele înalte impuse de el. Însă atunci când soarta i le scoate în cale pe surorile Sharma, Kate (Simone Ashley) și Edwina (Charithra Chandran), lucrurile se schimbă complet.

Citește și: EXCLUSIV! Simone Ashley, actrița principală din „Bridgerton”, ne-a spus toate secretele noului sezon

Citește și: Kate Middleton, apariție de excepție într-o rochie verde-smarald

Citește și: Cele patru mâncăruri de care membrii Familiei Regale nu se ating niciodată

Citește și: EXCLUSIV! Jonathan Bailey, actorul principal din „Bridgerton”, detalii în premieră despre noul sezon

„Bridgerton”, sezonul doi: triunghiurile amoroase nu au fost nicicând mai irezistibile
De la stânga la dreapta: Edwina Sharma (Charithra Chandran), Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Anthony caută să intre în grațiile Edwinei, însă sora ei mai mare, Kate, descoperă că adevăratele intenții ale vicontelui nu includ neapărat dragostea sinceră. Astfel, Kate caută cu orice chip să se pună în calea uniunii dintre Anthony și Edwina. Însă acest conflict arzător are cele mai neașteptate consecințe. Pentru că, înainte să realizeze, Anthony și Kate încep să simtă tensiunea greu de ignorat a unei iubiri reale, care stă să înflorească.

Tensiunea sexuală dintre personaje este ridicată la rang de artă în sezonul doi din „Bridgerton”

Noul sezon este pe cât de romantic, pe atât de scandalos. În cadrul unei conferințe de presă la Londra, Chris Von Dusen și restul echipei „Bridgerton” au fost întrebați cum ar descrie noul sezon într-un singur cuvânt. Dusen a spus imediat „joc”, făcând referire atât la un joc anume care este jucat în acest sezon, cât și la dinamica dintre Kate și Anthony.

„Bridgerton”, sezonul doi: triunghiurile amoroase nu au fost nicicând mai irezistibile
Kate Sharma (Simone Ashley) și Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey)

Pe de altă parte, Jonathan Bailey a folosit cuvântul „dorință”. De îndată ce vezi dorința mocnită dintre personajul interpretat de Bailey și personajul interpretat de Simone Ashley, înțelegi exact la ce se referă. Acest sezon reușește să fie irezistibil și senzual nu neapărat prin scenele de dragoste dintre personaje, cât reușește prin tensiunea neîmplinită care se naște între protagoniști.

Bailey a mai spus, în cadrul conferinței, că laitmotivul inamicilor care devin iubiți face noul sezon să fie atât de savuros: „Ce reprezintă acest laitmotiv? Reprezintă identificarea unui aspect care nu îți place la tine însuți într-o altă persoană, ceea ce înseamnă că aveți puncte comune, iar asta duce cu gândul la o identitate comună, pasională și complicată”.

Foto – Netflix

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter