Black Friday 2022. Când vor fi cele mai mari reduceri din an

De Unica.ro, pe

Black Friday 2022 este cel mai așteptat eveniment de reduceri din an. În fiecare an, ziua cu cele mai mari reduceri ste stabilită în luna noiembrie.

Conform tradiției americane, Black Friday are loc în a patra vineri a lunii noiembrie, însă acest lucru nu se va întâmpla și în România. Marile magazine au stabilit o altă dată la care românii vor putea beneficia de produse la prețuri promoționale.

Pe de altă parte, unele magazine aleg să desfășoare Black Friday 2022 pe parcursul a mai multe zile. Unele țin chiar o săptămână.

În România, cel mai mare site de vânzări cu amănuntul, este cel care stabilește și data la care va avea loc Black Friday. Iar anul acesta, eMag a anunțat că Black Friday 2022 va fi organizat pe data de 11 noiembrie. Așadar, startul reducerilor va fi dat în dimineața zilei de 11 noiembrie, iar ofertele vor fi găsite pe site-uri și în magazine pe tot parcursul zilei de vineri.

Black Friday 2022 la Flanco și Altex

Pe de altă parte, Flanco a anunțat că anul acesta campania de Black Friday se va întinde pe o perioadă de șase săptămâni. Mai exact, Black Friday 2022 se va organiza în perioada 21 octombrie – 30 noiembrie.

Acest magazin promite oferte la un milion de produse.

Altex, însă, unul din marii retaileri din România, nu a făcut încă niciun anunț cu privire la data la care va da drumul ofertelor.

„Altex continuă tradiția în fiecare an și le oferă clienților săi cele mai bune reduceri, în fiecare sezon, nu doar în luna noiembrie. Considerăm că o experiență completă de shopping, nu trebuie să se desfășoare doar într-o singură zi pe an. Îți oferim cele mai bune oferte, reduceri reale, ca tu să te bucuri de produsele tale preferate tot timpul anului. Astfel, Black Friday sau „Vinerea Neagră” se desfășoară pe parcursul mai multor zile, în care ai parte de cele mai bune reduceri, disponibile atât online, cât și în magazine”, se arată pe site-ul Altex la categoria Black Friday.

Black Friday la marile magazine de îmbrăcăminte

Trei dintre marile magazine online de fashion, Fashion Days, About You și Answear.ro, au anunțat deja când vor organiza Black Friday 2022.

Astfel, Fashion Days, care este un produs al eMag, va avea reduceri în aceeași zi, pe 11 noiembrie.

About You va organiza Black Friday 2022 în intervalul 10-12 noiembrie, în timp ce Answear va da startul reducerilor pe 11 noiembrie. Pe site-ul retailerului se arată că Vinerea Neagră de anul acesta va veni cu reduceri de până la 70% și va propune aproape 120.000 de produse cu prețuri reduse. 

Alte magazine participante la Black Friday 2022 mai sunt: Lensa, Notinop, Otter, F64, Dr. Max, Decathlon, CCC, evomag.ro, Meli Melo, Quickmobile, flip, Rea, Jolidon, Cupio, Elefant.ro, LC Waikiki, Sephora, Sinsay, Cărturești, Modivo, Orange, ePantofi, Litera, miniprix, Stradivarius și multe altele.  

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter