Bizar: Genţi injectate cu botox şi alte accesorii de modă ciudate

De Diana Zagrean, pe

Moda a avut întotdeauna o latură mai sălbatică, plină de ciudăţenii şi invenţii inutile. Cu toate astea, dresurile pentru bărbaţi, genţile injectate cu botox sau sfârcurile false depăşesc puţin limta bunului simţ. Iată câteva accesorii de modă ciudate rău.
Genţi injectate cu botox
Deşi sună puţin ridicol, genţile realizate de acest designer italian din Milano au un mare succes la publicul din lumea întreagă. Fost dermatolog, Mauro Orietti-Carella înţelege cel mai bine efectele unor injecţii cu botox în piele…fie ea de piton, crocodil, struţ sau viţel. Designerul susţine că injecţiile cu botox în genţi fac pielea mult mai rezistentă, mai suplă şi culorile mai vii. Dacă aveaţi impresia că nu multă lume ar cumpăra aşa ceva, ei bine ele au fost cumpărate de vedete ca Jennifer Lopez, Madonna, Kylie Minogue, sau Cindy Crawford.
Bizar: Genţi injectate cu botox şi alte accesorii de modă ciudate
Dresuri pentru bărbaţi
Până acum, bărbaţii care foloseau produse de îngrijire şi cosmetice destinate exclusiv femeilor erau consideraţi metrosexuali. Dar un trend nou şi mult mai ciudat îşi face loc în păturile sociale interesate (prea) mult de modă. De la sutiene pentru bărbaţi şi rimel cu protecţie UV, bărbaţii îşi pot cumpăra de acum şi…dresuri speciale doar pentru ei. Potrivit site-ului care îi comercializează, „toată lumea, de la şoferi de TIR, la cowboy şi avocaţi poartă noul accesoriu”. Dacă avocaţii au şanse să nu fie descoperiţi chiar din prima (poartă pantaloni lungi la costum), în cazul tiriştilor şi a muncitorilor pe şantier, am vagi îndoieli că şi-ar lăsa deoparte indispensabilii de iarnă pentru acest produs inedit.
Bizar: Genţi injectate cu botox şi alte accesorii de modă ciudate
Bijuterii din felii de păpuşă Barbie
Dacă revenim la moda pentru femei şi accesoriile ciudate pe care sunt dispuse să le poarte, ce spuneţi de o notă horror? O companie producătoare de bijuterii din New York a lansat pe piaţă o colecţie nouă semnată de Margaux Lange, care a stârnit un adevărat scandal peste Ocean. Coliere din ochii sau sânii păpuşii Barbie se vând la preţuri de până la 150 de dolari. Pentru fanii întregii familii din plastic, există şi bijuterii din părţi anatomice ale lui Ken, prietenul lui Barbie.
Citeşte mai departe despre alte accesorii de modă ciudate rău pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter