Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii

De Diana Zagrean, pe

Pasiunea nu ţine cont de limite şi norme sociale, iar în faţa iubirii nu ar trebui să se interpună nimic. Dar unii oameni exagerează când vine vorba de poveşti de dragoste şi devin de-a dreptul bizari. Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii.
Turnul Eiffel
Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii

Erika La Tour Eiffel, în vârstă de 37 de ani a iubit mai multe obiecte de-a lungul timpului. Prima iubire a fost Lance, un arc cu săgeţi care a ajutat-o să devină arcaş profesionist, urmat de Zidul Berlinului, care a părăsit-o pentru altcineva (aflaţi mai jos cine este norocoasa mireasă) şi de o bucată de gard pe care o ţine în dormitor. Cu Turnul Eiffel a fost dragoste la prima vedere şi cei doi „însurăţei” şi-au unit destinele într-o ceremonie privată, alături de prieteni apropiaţi. Oare Turnul ştie de bucata de gard, sau relaţia a rămas platonică?
Propria persoană
Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii

Chinezul Liu Ye, de 39 de ani spune că nu este homosexual, ci doar „un pic narcisist”. El a convins pe toată lumea de intenţiile serioase pe care şi le poartă când s-a căsătorit cu replica lui din spumă poliuretanică. Mireasa a purtat o rochie roşie iar mirele a declarat că gestul demonstrează „lipsa lui de satisfacţie faţă de realitate”.

Zidul Berlinului
Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii

După relaţia nereuşită cu Erika, Zidul Berlinului a considerat că este timpul să meargă mai departe. Şi a întânit-o pe suedeza Eija-Riita. Femeia îl iubea încă din copilărie, dar a oficializat relaţia abia în 1979, când i-a preluat şi varianta în germană a numelui. Acum, Eija-Riitta Berliner-Mauer are 54 de ani şi este în continuare virgină, dar spune că relaţia ei cu Zidul e mai satisfăcătoare ca niciodată, după 30 de ani de mariaj. Singurul moment dramatic din istoria cuplului a fost dărâmarea Zidului, din 1989.
Personaj din jocuri video
Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii

Japonezul cunoscut sub numele de Sal9000 a reuşit să se căsătorească legal cu iubita lui, Nene Anegasaki, un personaj din jocul Nintendo „Love Plus”. Ceremonia a avut loc în Guam, unde mariajul dintre oameni şi obiecte sau chiar personaje imaginare este legală.
Iubitul/Iubita moartă
Urmează două poveşti puţin mai triste. Prima implică cuplul Magali Jaskiewicz şi Jonathan George, care erau logodiţi şi mai aveau câteva zile până la nuntă, când el a fost ucis într-un accident de motocicletă. Magali a demonstrat legal că locuiau de ceva timp împreună şi că aveau un cont comun în bancă.
Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii
A doua poveste vine din Tailanda, unde Chadil Deffy, cunoscut şi ca Deff Yingyuen s-a însurat cu iubita lui din ultimii zece ani, Sarinya „Anne” Kamsook, după ce aceasta a decedat într-un accident de maşină. Ceremonia matrimonială a avut loc imediat înaintea celei funerare, iar videoclipul nunţii de dinaitne de înmormântare a devenit viral pe internet.
Perna pufoasă
Bizar: Iată cu cine se mai căsătoresc pământenii

Iubirea adevărată poate lua diverse forme şi…consistenţe. Coreeanul Lee Jin-gyu s-a îndrăgostit nebuneşte şi s-a căsătorit cu pufoasa lui..pernă. Perna se numeşte „dakimakura” şi este un produs destul de popular în Japonia, având o fotografie cu un personaj de desene animate (anime) pe numele ei Fate Testarossa. Cel mai palpitant moment a fost, bineînţeles noaptea nunţii, când Lee a dormit…neîntors alături de soaţa sa.
Foto: Shutterstock, Northfoto, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter