Îţi plac benzile desenate? Mergi la Bucureşti ComicsFest!

De Sandra Sarbu, pe

Prima ediţie a Bucureşti ComicsFest va avea loc la sfârşitul lunii iunie şi îşi propune să strângă la un loc cât mai mult din oferta actuală de benzi desenate româneşti, în materie de autori, publicaţii şi librării.
În ultimii ani, benzile desenate româneşti s-au bucurat de tot mai multă atenţie, culminând cu cartea Istoria Benzii Desenate Româneşti (autori: Alexandru Ciubotariu, Dodo Niţă) şi albume de excepţie ca Elabuga, Book of George sau Dim – Sarabanda din Golful Aden, cât şi albume de webcomics, cum ar fi Comics.CevaMarunt.ro sau publicaţii periodice ca RevistaComics.ro.
La Bucureşti ComicsFest aveţi ocazia să le întâlniţi pe toate sub un singur acoperiş: de la expoziţii şi ateliere, până la sesiuni de autografe, live drawing şi lansări de noi titluri. Aici veţi găsi şi librării de benzi desenate cu romane grafice, manga, reviste cu supereroi şi fanzine. Pe lângă toate acestea vor mai fi expoziţii de jucării urbane, figurine, boardgames, animaţii, fotografie, stickere, graffiti şi multe altele.
Evenimentul va avea loc la galeria Saint Ink (Strada Doamnei nr. 3), pe 23-24 iunie.
Foto: bucuresticomicsfest.blogspot.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter