Baby It’s Cold Outside: GLAMOUR de noiembrie

De Revista Glamour, pe
GLAMOUR de noiembrie te întâmpină cu un ghid complet de supraviețuire pentru sezonul rece! În noiembrie, discutăm despre problemele reale: o potențială interzicere a avortului ne-ar putea da lumea peste cap în viitorul apropiat. Îți asigurăm și o doză sănătoasă de inspirație cu un ghid complet de Fashion și Beauty adaptat tendințelor (și temperaturilor) sezonului. Iar pentru serile răcoroase în care te ghemuiești sub pătură cu un pahar de vin, ți-am pregătit o listă cu cele mai cool recomandări de filme sau cărți. Descoperă toate acestea în ediția de noiembrie, disponibilă la chioșcurile de ziare începând cu 24 octombrie.

La secțiunea Glamourisme, urmărim drumul mătăsii, de pe tărâmuri orientale și până în garderobele noastre. Iar dacă și tu te-ai îndrăgostit de seria Elenei Ferrante, My Brilliant Friend, avem un bonus: Mirela Ujică a stat de vorbă cu regizorul Saverio Costanzo și cele patru protagoniste, chiar pe platourile de filmare din Caserta, Italia.

GLAMOUR Generation vine cu o serie de interviuri realizate de Emilia Barbu cu șase ilustratori, care vorbesc despre cum e să-ți desenezi viața în linii clare și nuanțe discrete de artist cu normă întreagă, cu tot ce vine la pachet: nesiguranță și satisfacții, multă muncă, un strop de talent și… restul în paginile noului număr. Tot aici, Ioana Ilie vorbește despre controlul corpului femeii în România, și pune întrebările care contează: Ești pregătită pentru interzicerea avortului?

Luna asta, secțiunea Fashion este mai ofertantă ca oricând. Îți propunem să îți înnoiești dressingul cu geci cool, pulovere neon și genți geometrice care vor da un binemeritat refresh garderobei tale de iarnă. Nu este de ratat pictorialul California Dreaming realizat de o echipă ultra glam sub stylingul Silviei Cristescu, pe pământ american.

La capitolul Beauty, te așteaptă discuții controversate. Îți prezentăm noile noastre adicții olfactive și de make-up. În plus, abordăm un subiect sensibil și îți oferim toate detaliile prețioase pe care le-am adunat despre fillere, pentru ca tu să poți lua o decizie informată. În final, mizăm pe self care și te ajutăm să pregătești o cadă aburindă, cu spumă din belșug și arome relaxante – răsfățul suprem la sfârșitul unei zile friguroase.

GLAMOUR de noiembrie te așteaptă la toate punctele de distribuție începând cu 24 octombrie, la prețul de 10,90 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter