Ayanna Williams a renunțat la cele mai lungi unghii din lume. Le-a tăiat după aproape 30 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 aprilie 2021, 14:32
Ayanna Williams, deținătoarea titlului Guinness World Records, a renunțat la cele mai lungi unghii din lume. Aceasta a decis să le taie după aproape 30 de ani. 

Ayanna Williams din Houston, SUA, a doborât recordul mondial Guinness pentru cele mai lungi unghii din lume în 2017. Acestea măsurau atunci aproape 7 metri lungime, iar când a decis să renunțe la ele aveau 7,3 metri lungime și 18 milimetri grosime. Femeia și-a tăiat unghiile, pentru prima oară de la începutul anilor ’90, la un cabinet de dermatologie din Fort Worth, Texas, unde s-a folosit un polizor. 

„Cu sau fără unghiile mele, voi fi în continuare regina. Nu mă fac unghiile pe mine, eu îmi fac unghiile!”, a declarat Williams, potrivit guinnessworldrecords.

Citește și: Ce a făcut mama lui Leonard Miron când a aflat că e homosexual

Mihai Bendeac s-a vaccinat anti-COVID-19 cu serul de la AstraZeneca: Mi-e teamă de ace, dar a fost simplu

Gabriela Cristea duce o nouă luptă cu firma lui Marcel Toader, la doi ani de la decesul omului de afaceri

Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Cele mai lungi unghii din toate timpurile au măsurat 8,5 metri

Femeia, care încă din copilărie visa să aibă unghiile lungi, a povestit că manichiura ajunsese să dureze câteva zile și folosea 3 – 4 sticluțe de ojă. În plus, aceasta nu putea să facă multe dintre activitățile casnice și trebuia să fie atentă la ce mișcări face. Deși nu i-a fost ușor să renunțe la unghiile sale, acum privește cu entuziasm către noi experiențe. Williams a spus că își va lăsa unghiile să crească, însă nu atât de mult ca în trecut. 

Chiar dacă a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai lungi unghii din lume, nu Ayanna Williams deține recordul mondial din toate timpurile. Acesta îi aparține lui Lee Redmond, care le-a lăsat să crească din 1979 și au măsurat 8,5 metri. Femeia și-a pierdut însă unghiile în 2009, când a avut un accident de mașină.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini cu Ayanna Williams și Lee Redmond.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter