Avalanșă de cadouri virtuale în revista Unica ianuarie 2019

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 24 ianuarie 2019, 11:51
Unica ianuarie 2019 fură puțin startul în noul an și apare pe piață mai devreme, pe 18 decembrie 2018. Coperta este o premieră, având-o ca protagonistă pe jurnalista Paula Herlo, unul dintre membrii echipei “România, te iubesc!”. Află ce cadouri virtuale se ascund în paginile revistei.

Paula Herlo este unul dintre rarele exemple de jurnaliști empatici, care nu se mulțumesc să relateze despre situații și oameni aflați în dificultate, ci fac tot ce pot pentru a schimba în bine cutume, legi și destine. Citește-i emoționanta poveste de carieră și de viață în revista Unica ianuarie 2019.

O altă vedetă prezentă în revistă este actrița Corina Dănilă. Ea ne-o prezintă în exclusivitate pe fiica ei Rianna, în vârstă de 14 ani, pe care a ținut-o până acum departe de lumea mondenă.

Odată cu noul an, revista Unica are un nou editorialist invitat, în prezența muzicianului Cornel Ilie. Te invităm să-i citești articolele, la fel de emoționante ca și muzica interpretată alături de trupa Vunk.

Cum 2018 încă nu a ajuns la final, Unica a inclus și în ediția de ianuarie câteva idei (foarte bune, vei vedea!) de ținute de petrecere, cum ar fi sugestii pentru hainele adecvate pe care să le porți peste rochia de seară, alături de un consistent articol cu ponturi pentru machiaje și coafuri de sărbătoare.

Pentru că cele mai frumoase momente din viață se petrec adesea în familie, revista Unica ianuarie 2019 îți prezintă emoționantele mărturii a trei familii cu copii adoptivi – printre care și povestea adopției fetiței lui Teo Trandafir.

Ca la fiecare început de an, revista Unica ți-a pregătit un articol special, bogat documentat, referitor la tendințele anului viitor în cele mai diverse domenii. Află ce case și decorațiuni vor fi la modă în 2019, ce restaurante vor fi mai frecventate decât altele sau ce primează mai nou când ne alegem destinațiile de vacanță.

Nu rata ocazia de a cumpăra ediția limitată a revistei Unica, însoțită de un cadou la un preț special – un lip gloss essence (11,99 lei revistă + produs cosmetic).

S-ar putea să te intereseze și:

Unica decembrie 2018: ce surprize găsești în revistă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter