I-au spus că soțul ei a fost grav accidentat și i-au cerut bani. Femeia a avut parte de o mare surpriză

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 21 septembrie 2018, 11:27
A fost anunțată telefonic de doi bărbați că soțul ei este grav accidentat și au nevoie de bani pentru operație, dar chiar în acel moment femeia a avut parte de o mare surpriză.

Doi bărbați s-au dat drept medici și au sunat o femeie căreia i-au spus că au nevoie de 36.000 de euro pentru operația soțului ei, grav rănit într-un accident de muncă, conform Digi24.

În timpul conversației pe care femeia o purta cu presupușii medici, pe ușă a intrat chiar soțul ei, moment în care aceasta și-a dat seama că urma să fie victima unei escrocherii.

Cei doi au depus o plângere penală pentru înșelătorie, iar polițiștii au deschis un dosar pentru infracţiunea de în­şelăciune, urmând să dea de urmele escrocilor.

„La data de 17 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava au fost sesizaţi de către o femeie de 44 de ani, din comuna Miro­slava, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, ar fi fost contactată telefonic de mai multe persoane necunoscute, care s-ar fi folosit de nume şi calităţi oficiale şi, sub pretextul că soţul său ar fi fost victima unui accident la locul de muncă, i-ar fi solicitat 36.000 de euro, necesari pentru operaţia complicată a acestuia. Soţul persoanei vătămate a ajuns însă chiar atunci la domiciliu, femeia realizând că este vorba despre de o înşelăciune şi întrerupând convorbirea telefonică“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi pentru Ziarul de Iași, conform sursei citate.

„Metoda accidentul” este un tip de înșelătorie cunoscut. Indivizii contactează familii și le spun că cineva drag a suferit un accident și au nevoie de anumite sume de bani pentru a-i salva viața.

Citește și: 

S-a născut cu un semn pe față și credea că nu va cunoaște iubirea. Cum arată în rochie de mireasă

Șuie Paparude și Trooper s-au retras de la un concert. Motivul este Primăria Capitalei

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter