Au iesit la o întâlnire în 1977, apoi el nu a mai sunat-o niciodată. Abia după 30 de ani a aflat motivul

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 21 iunie 2017, 12:13
Rick Heyward și Karen Lunch au ieșit la o întâlnire când ambii aveau 17 ani. Au mâncat înghețată, au mers la cinematograf, au petrecut într-adevăr clipe minunate împreună. Fata era convinsă că totul a decurs normal și se aștepta ca Rick să o invite și la o a doua întâlnire. Însă nu s-a întâmplat.

„Rick nu m-a mai sunat niciodată”, își amintește Karen, care a fost profund dezamăgită la acea vreme.

Rick a fost un timid în liceu, motiv pentru care de fiecare dată când încerca să o sune pe Karen nu avea curaj să o facă până la urmă. Zilele de amânare s-au transformat în săptămâni și era convins că fata s-a supărat și a renunțat la tot. Nu a mai existat o a doua șansă, deși se gândeau unul la celălalt.

Anii au trecut și au mers la facultate, au avut relații, s-au căsătorit și au devenit părinți. Însă, cu timpul, atât Karen cât și Rick au divorțat.

În 2010, cei doi s-au regăsit prin intermediul rețelelor de socializare. Și-au amintit de ocazia ratată și s-au întrebat oare ce s-ar putea întâmpla acum. De această dată, Rick și-a învins timiditatea și a invitat-o pe Karen la o a doua întâlnire, după trei decenii.

Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și, nu după mult timp, s-au căsătorit.

„Rick este o persoană incredibilă, mai întâi de toate este cel mai bun prieten al meu, are toate calitățile pe care le-am căutat la un bărbat și mai are și altele pe care nu știam că le caut” , a povestit Karen.

La rândul lui, Rick spune despre ea că: „Alături de Karen mă simt din nou împlinit. Nu cred că știam cu adevărat ce înseamnă sufletul pereche până acum”.

Când Rick i-a dat inelul mult visat și a cerut-o de soție, femeia fiind foarte încântată, dar nu și surprinsă. În schimb, când au mers în New York pentru a alege rochia de mireasă, Karen a rămas fără cuvinte când a văzut cine îi vine în ajutor: chiar Rachael Ray, gazda unui celebru talk-show de televiziune din America.

Citește și – A întâlnit-o în 1972 și nu a mai văzut-o niciodată de atunci. Ce i-a scris după 43 de ani femeii care i-a salvat viața

Citește și – I-a refuzat cererea în căsătorie pentru că era prea sărac. Ce s-a întâmplat 10 ani mai târziu este o adevărată lecție de viață

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter