A murit. Este doliu în familia serialului „Sex and the City”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 05 februarie 2018, 16:57
Una dintre actrițele serialului „Totul despre sex” trăieşte o cumplită dramă după ce fratele său a fost găsit mort. Acesta fusese dat dispărut în urmă cu aproape o săptămână, însă Poliția nu a putut face nimic pentru a-l salva. 

Este vorba de Christopher Cattrall, fratele îndrăgitei actrițe Kim Cattrall. Acesta avea 55 de ani și a fost găsit fără suflare  pe proprietatea sa din Alberta, Canada. Cazul este investigat în acest moment, însă, conform primelor cercetări, nu pare a fi o moarte suspectă. Obiectele personale ale fratelui său, cheile, telefonul şi portofelul, au fost găsite pe masă în locuința sa, uşa casei era descuiată, iar cei şapte câini erau lăsaţi nesupravegheaţi.

sex ant the city doliu Kim Cattrall

În tot acest timp Kim Cattrall a postat pe Twitter mesaje prin care le cerea fanilor și prietenilor virtuali să o ajute și să o susțină în gasirea fratelui său. Din păcate, ieri actriţa a anunţat printr-un mesaj pe Twitter că fratele său a murit: „Cu mare durere eu şi familia mea anunţăm decesul neaşteptat al fratelui şi fiului nostru, Chris Cattrall” – a scris Kim Cattrall

Citește și Cum arată și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop

Citește și – Cum arată Nadia, soția fostului președinte al României, Emil Constantinescu

Sursă foto: Facebook, Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter