Apă pentru elefanţi / Water for Elephants

De Unica.ro, pe

Un student veterinar dintr-un cartier sărac, Jacob, se întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Marlena, o vedetă de circ dintr-o eră de mult uitată.
Aceştia descoperă frumuseţea din lumea arenei şi se apropie prin compasiunea pentru un elefant. În ciuda tuturor şanselor, incusiv a mâniei soţului carismatic, dar periculos al Marlenei, Jacob o salvează de la o viaţă nefericită şi cei doi găsesc dragostea adevărată.

Cu ochii şi părul sclipitor, piele de porţelan, paiete roz care o fac să strălucească şi să scânteieze, dar şi dăruită cu o mare abilitate de a se apropia de animale, Marlena e o artistă frumoasă, naturală şi graţioasă.

Dar viaţa personală a Marlenei contrastează puternic cu bucuria de artistă. E prinsă într-o căsătorie dificilă şi complexă cu şeful arenei şi proprietarul circului, August, o prezenţă impunătoare şi carismatică ce poate fermeca, seduce sau ataca cu aceeaşi putere.

Filmul Apă pentru elefanţi / Water for Elephants are la bază romanul omonim al lui Sara Gruen care a fost publicat în 2006 şi a avut un succes enorm, stând 12 săptămâni pe lista de bestselleruri din New York Times.

Cartea continuă să se vândă bine, rămânând în top, cititorii din întreaga lume răspunzând la bucuriile, iubirile, izbăvirile şi provocările personajelor lui Gruen. Povestea din „Apă pentru elefanţi” este despre iubire, în toate formele ei – între bărbaţi şi femei, în rândul familiei, precum şi între oameni şi animale”, spune Gruen. „Este vorba despre modurile diferite în care ne tratăm reciproc; uneori o facem bine, uneori, nu.”

Ecranizarea este regizată de Francis Lawrence şi se mândreşte cu o distribuţie de excepţie din care fac parte: Robert Pattinson, Reese Witherspoon, Christoph Waltz şi Paul Schneider. Din 22 aprilie la Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter