Antonia, fabrică de făcut bani. Vezi ce sumă impresionantă a făcut!

De Libertatea.ro, pe

Faptul că Antonia (23 de ani) este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România îi atrage ca un magnet pe patronii de firme, dar şi pe organizatorii de evenimente. În ciuda scandalului de infidelitate şi de femeie care i-ar fi “spart casa” lui Alex Velea (29 de ani), cântăreaţa este foarte căutată pentru concerte şi reclame, care i-au adus în doar două luni o sumă frumuşică: 50.000 de euro.
Antonia a reuşit să strângă, de la începutul anului, peste 50.000 de euro, o sumă care nu-i la îndemâna oricui, dat fiind faptul că totuşi aceste prime două luni sunt destul de sărace în evenimente.
Ironia sorţii sau nu, cariera nu i-a fost deloc afectată de scandalurile în care aceasta a fost implicată, după ce a apărut zvonul că, măritată fiind, se iubea cu un bărbat căsătorit, nimeni altul decât colegul său de scenă Alex Velea.
Din contră! Atât pentru organizatorii de evenimente, cât şi pentru anumiţi patroni, mai important a fost faptul că Antonia era şi este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, motiv pentru care aceştia s-au întrecut în a-i face oferte care de care mai bănoase.
Citeşte continuarea articolului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter