Anastasia Soare, luată de roast de fiica ei: „Sunt sigură că o să mă coste foarte mult”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 octombrie 2022, 14:38

Anastasia Soare, supranumită Regina Sprâncenelor din Los Angeles, a fost luată la roast chiar de propria fiică. Aceasta a plâns la momentul Norvinei, însă a avut parte și de o surpriză atunci când pe scenă au intrat Loredana Groza și Maria Marinescu.

Claudia Soare, pe numele de scenă, Norvina, a răspuns afirmativ la provocarea de a o rostui pe celebra sa mamă, însă, cu câteva minute înainte să pășească pe scenă, a început să „regrete“ decizia.

Anastasia Soare, luată de roast de fiica ei: „Sunt sigură că o să mă coste foarte mult”

„Am venit aici să-i fac un roast mamei mele … sunt sigură că o să mă coste foarte mult… parcă văd că o să trebuiască să mă întorc acasă la economy class. (…). Pentru un copil e normal să auzi: «Du-te să îți faci lecțiile», însă, eu nu puteam auzi asta… În schimb, mi se spunea: «Du-te să-i faci o cafea lui Oprah». Era ciudat când spunea mama asta, mai ales pentru că Oprah bea ceai, nu cafea”, a povestit în glumă Norvina, stârnind râsul tuturor celor aflați în platoul iUmor.

În încheiere, aceasta a făcut câteva afirmații care au copleșit-o pe Anastasia Soare. „Mi-au lăcrimat ochii când a început să-mi spună complimente, mă emoționez tot timpul când îmi face complimente“, a declarat Regina Sprâncenelor din L.A. în timpul testimonialului.

Loredana Groza, pe scena iUmor pentru Anastasia Soare

Nu doar Norvina a venit să îi dedice un roast mamei sale, ci și două bune prietene de-ale Anastasiei Soare: Loredana Groza și Maria Marinescu.

Loredana și Anastasia Soare se cunosc de aproape 20 de ani, iar prima lor întâlnire s-a petrecut în Los Angeles, la premiera unui film în care artista juca alături de Andy Garcia. Având o prietenie foarte strânsă cu Regina Sprâncenelor, cântăreața a ales să nu-i facă roast, ci a rememorat amintiri prețioase pe care le au împreună.

Anastasia Soare, luată de roast de fiica ei: „Sunt sigură că o să mă coste foarte mult”

„Cine a venit la ușa ei și a avut nevoie de un sfat de la ea, de ajutorul ei, întotdeauna l-a primit. Și asta s-a întâmplat și-n cazul meu și se întâmplă“, a dezvăluit artista.

„Foarte tare m-am bucurat de Loredana. Loredana are o personalitate extraordinară! Foarte talentată, o iubesc“, a mărturisit Anastasia Soare în backstage.

Maria Marinescu, roast adresat Anastasiei Soare

Și pe Maria Marinescu o leagă o prietenie foarte lungă de Regina Sprâncenelor din L.A., pentru că ea și Norvina au fost în aceeași clasă la Beverly Hills High School. Creatoarea de modă a făcut glume acide și la adresa Deliei, a lui Costel și a lui Cheloo, nu doar la adresa Anastasiei Soare.

Anastasia Soare, luată de roast de fiica ei: „Sunt sigură că o să mă coste foarte mult”

„A plecat din Constanța, a ajuns în State, unde a lucrat la un salon. În salonul acela, Anastasia era cosmeticiană – se ocupa chiar și de epilat. Vedeți cum e viața?! Atunci îți lua doar părul, acum îți ia și pielea de pe tine. (…). În 1998, i-a sunat telefonul și o voce i-a spus: «Hello! Sunt Oprah Winfrey». Anastasia a răspuns: «Hello! Eu sunt Regina Angliei». Nu avea cum să creadă, era exclus“, a precizat Maria Marinescu. 

Momentele celor trei invitate, reacțiile Anastasiei Soare şi ale celorlalți trei jurați și, totodată, numerele concurenților din noul episod iUmor, telespectatorii le pot urmări în noua ediție a emisiunii, difuzată duminică, de la ora 20:00, la Antena 1.

În această ediție iUmor, Anastasia Soare a purtat bijuterii de peste un milion de dolari.

Îmbrăcată într-o rochie de seară, verde, Regina Sprâncenelor din L.A. a accesorizat-o cu un colier cu multe diamante. La fel ca şi colegii lui, Costel a aflat în timpul testimonialului că acel colier costă peste 1 milion de dolari și imediat a concluzionat: „Deci, dacă colierul ei cu care a venit la această emisiune valorează această sumă, înseamnă că emisiunea e mult mai prețioasă“.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter