Video: Amy Winehouse, succesul umbrit de dependenţă

De Adina Radu, pe

Amy Winehouse s-a remarcat pe scena muzicală printr-un talent deosebit, o voce puternică şi un stil ce combina elemente din jazz, R&B şi soul. Dependenţele…
de alcool şi droguri, tulburările psihice şi problemele personale i-au adus mult prea devreme sfâşitul tragic.

Solista britanică a debutat în 2003 cu albumul Frank, album ce a primit de doua ori Discul de platină şi s-a vândut în pese 670 de mii de exemplare.După lansarea primul disc Amy Winehouse a fost comparată cu Macy Gray.

În 2006 artista revine pe scena muzicală cu al doilea albumul Back to Black, album ce avea sa conţina unele dintre cele mai reprezentative melodii ale sale Wake Up Alone, Rehab,  Wake Up Alone şi Rehab.

Viaţa personală extrem de tumultoasă a artistei şi-a pus însă amprenta asupra carierei sale. În mai 2007 se căsătoreşte cu Blake Fielder-Civil, iar în luna august tabloidele britanice anunţau faptul că amândoi s-au intrenat intr-o clinica de dezintoxicare, ajungând dependenţi de heroină şi cocaină.

După doi ani de la căsătorie, cei doi divorţeaza, Blake invocând ca motiv infidelitatea soţiei sale.

Sfârşitul tragic era parcă uşor de prevăzut. La doar 27 de ani diva muzicii soul moare sâmbătă seară în apartamentul său din Londra.

Urmăreşte în materialul video de mai jos imagini din viaţa tumultoasă a talentatei artiste!

Video: Silvia Postolatiev

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter