Amalia Enache și fetița sa, în premieră pe coperta revistei Unica ianuarie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:16
O prezență discretă și elegantă, Amalia Enache vorbește în premieră despre familia sa, despre modul în care își crește fetița, dar și despre când va reveni la pupitrul Știrilor Pro TV. Citește mai multe în revista Unica ianuarie 2018, la chioșcuri din 19 decembrie 2017.

Unica ianuarie 2018 reunește în paginile ei o mulțime de vedete îndrăgite: Amalia Enache, fotografiată împreună cu fetița ei, Alma, de un anișor și patru luni, în universul candid al locuinței lor; Melania Medeleanu, care ne-a vorbit despre magia din sufletele oamenilor care au făcut posibil proiectul Magic Home într-un timp record; Corina Caragea, care ne-o prezintă pe sora ei; Ana Morodan, cu o rubrică nou-nouță, intitulată sugestiv, “Jurnalul Contesei”; Bogdan Dumitrache, care se pregătește de premiera românească a filmului “Pororoca”, rol pentru care a primit deja un trofeu internațional.

Veți descoperi în paginile revistei cum a fost la Gala Unica 2017, dar și la ultima ediție din an a Atelierelor de Idei Unica.

Dacă ai lăsat ținuta de petrecere pe ultima sută de metri, vei găsi soluții inspirate pentru haine, coafuri și machiaje tot în Unica ianuarie 2018, alături de propuneri de ținute de stret style de sezon și sfaturi de îngrijire a ochilor.

Amatoarelor de astrologie, revista Unica ianuarie 2018 le aduce un articol special cu predicții pentru anul viitor, iar celor preocupați de tendințe le recomandăm articolul care le va dezvălui ce va fi cool în materie de călătorii, design, diete, fitness sau tehnologie în anul care vine.

O parte din tirajul revistei Unica ianuarie 2018 conține un cadou special – o cremă leave-in pentru îngrijirea părului, la prețul de 12,99 lei (revistă + produs cosmetic).

Lectură plăcută! Unica ianuarie 2018 apare la chioșcuri marți, 19 decembrie 2017.

S-ar putea să te intereseze și:

Andreea Esca apare pe coperta Unica decembrie 2018

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter