Alina Eremia, We Singing Colors, Vița-de-vie: invitație la concerte de Valentine’s Day

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Marți, 11 iunie 2019, 13:31
Vrei să-ți duci iubitul la un concert zilele acestea? Iată ce selecție de  concerte de Valentine's Day ți-am pregătit: pe 14 februarie - delicata formație We Singing Colors, care-și lansează cel de-al doilea album; pe 15 februarie - concertul trupei Vița de Vie, care, de asemenea, a lansat un nou album și aniversează și 20 de ani de activitate; pe 16 februarie - concertul de la Timișoara al artistei Alina Eremia, care cu siguranță va bucura de o mulțime de fani.

We Singing Colors lansează albumul „Lone Learner”

We Singing Colors - band photo -by Ionut_Gighileanu

We Singing Colors – band photo by Ionut Gighileanu

În seara aceasta, în club Expirat, trupa We Singing Colors lansează albumul „Lone Learner”, despre care membrii trupei declară că „e pentru cei care iubesc, încearcă, ratează, trag de ei să fie mai buni”. Piesele sunt înregistrate în mai multe locuri, de la „Bridal Hands” pe pat, acasă, la „Destiny”, trasă la Londra, dar, cu toate acestea, albumul „curge piesă după piesă”, după cum îi place Roxanei să zică.

Nu întâmplător lansarea se are loc pe 14 februarie, pentru că Roxana, Andrei și cei doi Cosmin vor să le transmită oamenilor „același mesaj simplu dintotdeauna – e nevoie de cât mai multa dragoste. Chiar și în momentele mai puțin plăcute, îți dai seama că, de fapt, dacă iubești, totul se calmează și vei găsi apoi și calea bună și liniștită”. Următorul concert vai fi tot în București, pe 24 februarie de Dragobete, la Madame Pogany.

Albumul va putea fi ascultat și cumpărat online, pe platformele online de muzică (Youtube, iTunes, Deezer, Amazon, Spotify, Bandcamp etc). Iar cei care vin la concertul din Expirat primesc automat albumul în prețul biletului.

Vița de vie aniversează 20 de ani de existență

vita de vie
Mâine, pee 15 februarie,trupa Vița de Vie își așteaptă fanii la concert în Hard Rock Cafe! Trupa a lansat un nou album și a aniversat 20 de ani, așa că e de așteptat ca show-ul să fie plin de hituri!

„Matematic, 20 de ani de Vița de Vie înseamnă jumătate din viața mea. Sunt 20 de ani trăiți la intensitate maximă și scurși parcă într-o clipă”, declară Adrian Despot pe iabilet.ro. „Cu multele bune și inevitabilele rele, uitându-mă înapoi n-aș schimba aproape nimic, pentru că am făcut asta din pasiune și ne-am bucurat de fiecare secundă. (…) Faptul că încă suntem pe scenă după 20 de ani, iar piesele noastre sunt cântate cu aceeași bucurie atât de noi, cât mai ales de public este mai mult decât am visat vreodată. Am avut niște prieteni extraordinari, care ne-au fost alături în această călătorie și au crezut în noi necondiționat, amortizându-ne căderile și împingându-ne mereu înainte. Sunt fanii noștri, cărora le datorăm vârsta la care am ajuns. Am crescut, practic, împreună și am avut grijă unii de ceilalți”, adaugă muzicianul.

Alina Eremia, concert cu intrare gratuită la Timișoara

Alina Eremia

Iată mesajul Alinei, care va susține vinerea aceasta un concert la Timișoara, la Iulius Mall, de la ora 19:00, în zona Foodcourt: „Îmi place să sărbătoresc dragostea în fiecare zi! Vineri ne vedem la Timișoara, pentru un concert AMAZING, abia aștept să auziți ce v-am pregătit. Pentru mine, dragostea este un sentiment unic, care ne face mai buni și, personal, mă inspiră să scriu piese pe care ulterior să le cânt în fața voastră! Anul acesta, de V Day am decis să marchez evenimentul cu o lansare-surpriză, noul meu single, „Doar Noi”, în colaborare cu Mark Stam”.

Sursa foto: 123RF, arhivele personale ale artiștilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter