Cea mai bună Albă ca Zăpada: Kristen Stewart sau Lily Collins?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Un basm şi două prinţese Albă ca Zăpada propun producătorii americani pentru cele două pelicule competitoare aflate în producţie.
Cele două ecranizări vor fi cât se poate de diferite faţă de varianta originală a fraţilor Grimm, iar Kristen Stewart şi Lily Collins, fiica artistului Phil Collins, vin să confirme acest lucru, distribuite pentru acelaşi rol al Albei ca Zăpada.

Aşadar, două partituri diferite ale aceluiaşi personaj şi două prinţese rivale în cinematografe. Fiecare dintre ele va trebui să convingă că este cea mai potrivită Albă ca Zăpada.

Kristen Stewart

Actriţa din „The Twilight Saga” va juca în proiectul celor de la Universal, „Snow White and The Huntsman/ Albă ca Zăpada şi Vântătorul”, în regia lui Rupert Sanders.

Norocul de a fi fost distribuită într-un proiect cinematografic de amploarea seriei „Twillight” i-a oferit lui Kristen rolul carierei, deşi intrepretarea sa actoricească a cam lăsat de dorit în ochii criticilor, postând mai degrabă în rolul unei vampiriţe „frigide” şi fără chef de viaţă.

Lily Collins

Intitulat sugestiv „Fraţii Grimm: Albă ca Zăpada”, probabil şi ca să inducă ideea că este cât mai apropiat de povestea orignală, proiectul celor de la Relativity Media o aduce în rolul frumosei Albă ca Zăpada pe Lily Collins (22 ani).

Rolul din filmul „The Blind Side” (ca fiică a personajului interpretat de Sandra Bullock) i-a asigura tinerei actriţe un debut promiţător, iar Lily Collins a făcut o prestaţie spectaculoasă ce prefigurează o carieră în ascensiune pentru fiica talentată a artistului.

Care dintre cele două actriţe este mai potrivită pentru rolul Albă ca Zăpada?

Cea mai bună Albă ca Zăpada: Kristen Stewart sau Lily Collins?

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter