Află totul despre snowboarding de la cele mai tari fete de pe pârtie

De Monica Cismaru, pe

Am ales să vi le preezentăm pe trei dintre puţinele fete care fac legea pe pârtie. Dana, Sonia şi Corina dunt îndrăgostite de sporturile de iarnă, în special de snowboarding.
Participă la competiţii cot la cot cu băieţii şi ne spun cum e viaţa pe zăpadă. Bonus, vă oferim şi un interviu cu Karina Hollekim (Norvegia),fostă practicantă a unui sport extreme BASE Jumping şi BASE Skiing ( făcea sărituri în gol de pe diverse „baze” – munţi, clădiri sau poduri, purtând un costum special şi o paraşută pentru aterizare), care, în urma unui nefericit accident din 2006, şi-a zdrobit picioarele de o stâncă având viteza de 100 de km la oră.
Află totul despre snowboarding de la cele mai tari fete de pe pârtie
Paraşuta cu care a sărit în urma unui salt BASE nu i s-a mai deschis, dar, în mod miraculos, nu numai că a supravieţuit, dar s-a şi vindecat. Acum e speaker motivaţional şI practică sport în contiuare, dar la un nivel moderat.
Află totul despre snowboarding de la cele mai tari fete de pe pârtie
Citeşte mai multe despre cele mai tari fete de pe pârtie în interviul integral din Revista Unica, numărul de februarie, pe piaţă de azi, 24 ianuarie 2014.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter