Prima declarație a lui Ilie Năstase după ce soția lui Ioana a depus actele de divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 12:43

Marți, 2 martie 2021, Ioana Năstase (44 de ani) a depus actele de divorț de fostul jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani). În luna ianuarie a anului acesta, Ioana a declarat că a fost agresată de omul de afaceri. „Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal”, a spus atunci.

Prima declarație a lui Ilie Năstase după ce soția lui Ioana a depus actele de divorț

Recent, în exclusivitate pentru Click!, Ilie Năstase a făcut primele declarații despre divorț. „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren”, a spus fostul sportiv, pentru Click!. Potrivit declarațiilor unui apropiat de-al perechii, Ilie și Ioana nu vor divorța la notar, ci în instanță.

„Nu se va întâmpla la notar, așa cum era de așteptat. Lucrurile au luat o turnură urâtă între ei și au decis să o facă la tribunal. Ioana a sperat că se vor îmbunătăți lucrurile, însă s-au înrăutățit. Ea este foarte hotărâtă. A vorbit azi cu Ilie și l-a întrebat unde își dorește să divorțeze, iar el a răspuns ferm: la tribunal.

Ea nu și-a dorit să ajungă acolo. Se putea într-un mod civilizat, dar, din păcate, nu e așa”, a declarat sursa în exclusivitate pentru Click!. Fostul cuplu și-a oficializat relația în aprilie 2019. Cununia religioasă a avut loc un an mai târziu, în data de 6 iunie a anului 2020, în Techirghiol. Nași le-au fost Ciprian Marica și soția sa, Ioana.

Acesta este al cincilea divorț al fostului tenismen

Ilie Năstase a avut o viață sentimentală tumultuoasă. În cei 74 de ani ai săi de viață, sportivul a mărturisit că a avut peste 2.500 de iubite, dintre care 5 i-au devenit soții.

Prima lui soție a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Ce s-a întâmplat între Ilie și Ioana?

„Eu am venit de la munte unde [îmi] petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în București, am luat masa în oraș cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanță. Am ajuns acasă și… am rămas șocată. O ploaie de palme!

Folosesc acești termeni ca să păstrez cât de cât decența. Nu mi s-a întâmplat așa ceva în viața mea. Pentru că nu știam dacă mai ies vie, am chemat poliția. Am ieșit pe ușă, m-am urcat în mașină și am plecat direct spre Constanța.

Eu nu i-am dat lui niciun motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influențat. Sunt anumite persoane care au influență asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă.

Prefer să tac. Nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte așa. Tind spre divorț. Voi vedea în perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniștesc”, a mărturisit Ioana în ianuarie, tot pentru Click!.

Foto: Facebook

Citește și:

Reacția lui Selly după ce a fost amendat de ziua lui: „Susțin cu tărie că legea e complet stupidă”

EXCLUSIV Anisia Gafton – Cine este omul din spatele celor mai amuzante sketch-uri din online

EXCLUSIV! Andra, despre cum s-a redescoperit pe sine în pandemie, în ediția de martie a revistei Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter