Divorțează sau nu Ilie și Ioana Năstase? Ce a declarat fostul jucător de tenis

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 iunie 2021, 12:40

Marți, 2 martie 2021, Ioana Năstase (44 de ani) a depus actele de divorț de fostul jucător de tenis Ilie Năstase (74 de ani). În luna ianuarie a anului acesta, Ioana a declarat că a fost agresată fizic de omul de afaceri.

Divorțează sau nu Ilie și Ioana Năstase? Ce a declarat fostul jucător de tenis

Potrivit apropiaților perechii, Ioana nu și-a dorit să divorțeze imediat după incidentul violent, ci i-a oferit un timp fostului sportiv să-și corecteze comportamentul. „După momentul acela violent, în care a fost nevoită să cheme poliția, Ioana nu l-a părăsit așa cum era normal.

I-a lăsat două luni la dispoziție să își schimbe comportamentul. S-a gândit că poate își revine, însă nu s-a întâmplat nimic. Săptămâna trecută au avut o discuție tranșantă. Ea i-a spus clar că își dorește să divorțeze pentru că nu mai poate continua în același mod, însă el a spus că nu se va întâmpla asta.

Motiv pentru care, în loc de notar, totul s-a mutat la tribunal”, au declarat surse apropiate perechii pentru Click!. După ce Ioana i-a cerut divorțul, Ilie i-ar fi spus că „îi va lua totul”.

Recent, Ilie Năstase a făcut o declarație surprinzătoare. „Este problema mea [dacă divorțează sau nu]. Stați liniștiți că nu divorțez!”, a spus Ilie Năstase pentru Impact. Pe 17 martie, Ioana a publicat pe Facebook o fotografie alături de Ilie și de nașii lor, Ciprian Marica și soția lui Ioana. Imaginea o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și:

Ce bărbați din showbizul românesc i-au „făcut avansuri” Mariei Constantin

Cum au fost surprinși Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după ce s-a spus că s-au despărțit

Mama lui Răzvan Fodor, operată la picior. Cum se simte mama actorului după intervenție

„Ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieșit chiar și la masă împreună. Poveștile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit.

Ilie m-a lăsat să înțeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus recent că [acele] cadouri pe care mi le-a oferit, inclusiv mașina și verigheta, îmi vor rămâne. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreț și nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu știu ce motive ascunse.

Asta voi cere și la tribunal, ca fiecare parte să-și păstreze bunurile cu care a intrat în relația noastră, atunci când aceasta s-a oficializat!”, a mai declarat Ioana, potrivit Playsport. Fostul cuplu și-a oficializat relația în aprilie 2019. Cununia religioasă a avut loc un an mai târziu, în data de 6 iunie a anului 2020, în Techirghiol.

Acesta este al cincilea divorț al fostului tenismen

Ilie Năstase a avut o viață sentimentală tumultuoasă. În cei 74 de ani ai săi de viață, sportivul a mărturisit că a avut peste 2.500 de iubite, dintre care 5 i-au devenit soții.

Prima lui soție a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu, în 1982. Din mariajul lor a rezultat o fiică, Nathalie (42 de ani).

Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas (30 de ani) și Charlotte (28 de ani). Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002.

Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au doi copii, două fiice, Alessia (16 ani) și Emma (13 ani). Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter