Abby și Brittany, gemenele siameze care au uimit lumea. Cum arată și cu ce se ocupă la 28 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 februarie 2018, 15:13

Când s-au născut, în martie 1990, gemenele siameze Abby și Brittany Hensel au primit primit de la medici un diagnostic sumbru – speranța lor de viață era de doar câțiva ani. Astăzi, fetele au 28 de ani, au terminat facultatea și și-au găsit un loc de muncă cât se poate de obișnuit. Abby și Brittany se încăpățânează să ducă o viață cât mai normală, iar familia, prietenii și medicii sunt cu toții surprinși de evoluția lor spectaculoasă.

Abby și Brittany, gemenele siameze cu o poveste de viață ca un scenariu de film

S-au născut în Minnesota, în 1990, cu un singur corp și două capete. Abby și Brittany controlează fiecare câte o jumătate de corp, cu toate că la nivelul organelor interne lucrurile stau diferit. Chiar dacă au două mâini și două picioare, gemenele au inimi separate, două coloane vertebrale, două stomacuri, plămâni și rinichi separați, dar un singur ficat, un singur intestin gros, unul singur subțire și un singur set de organe sexuale.

Ținând cont de faptul că fiecare dintre ele controlează câte o jumătate de corp, părinții le-au încurajat încă din copilărie să încerce tot felul de activități care să le ajute să se coordoneze. Spre mirarea lor, gemenele au început să se descurce singure de la o vârstă fragedă și au avut, în ciuda handicapului lor, un parcurs firesc în viață – au fost la grădiniță, la școală, la liceu, au terminat chiar și o facultate, și-au luat permisul de conducere și și-au găsit un loc de muncă.

Azi, la 28 de ani, ele continuă să uimească întreaga lume.

Cum arată la maturitate gemenele siameze Abby și Brittany

După ce au absolvit Universitatea Bethel din Minnesota, Abby și Brittany au plecat într-o călătorie cu prietenele lor, prin Europa. Dintotdeauna, siamezele au vrut să se expună în fața lumii, tocmai pentru ca oamenii să nu se sperie de ele, să nu reacționeze ciudat. Acesta este și motivul pentru care, de-a lungul anilor, ele au apărut și la TV, în diverse reality show-uri.

Abby si Brittany adulte

Acum, ele sunt profesoare de matematică pentru copiii de gimnaziu, și speră ca într-o zi să se căsătorească și chiar să devină mame, chiar dacă subiectul este unul foarte controversat pentru cei care le urmăresc.

Abby si Brittany adulte 28 ani

Conform specialiștilor, în lume au mai existat doar 4 perechi de gemeni siamezi care au împărțit un corp și două capete, la fel ca ele, dar au murit când au ajuns la maturitate, din cauza problemelor cu inima sau din cauza altor organe interne. Abby și Brittany nu au în prezent nicio problemă majoră de sănătate.

Foto: Facebook și capturi Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter