Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată cu gemeni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 13:38

Pe 12 februarie 2021, Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo și corespondenta știrilor Pro TV, a anunțat în direct că este însărcinată. Pentru moment, jurnalista a dezvăluit doar că va avea gemeni.

Prezentatoarea Pro TV Ramona Păuleanu este însărcinată cu gemeni

„Puteam să am și eu o ședință foto profi, măcar un telefon mai bun, dar… atât s-a putut, atât dau. Ca să sărbătoresc și eu cumva momentul c-am ajuns la 6 luni astăzi, și mă rog să fie cât mai multe. Și peste 9 îi țin, dacă se poate 😅”, a scris prezentatoarea TV recent pe Instagram.

„Dacă tot m-a pârât Andreea Marinescu, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, vă anunț și eu că sunt „puțin” însărcinată 😬😂🙈 Și foarte mult emoționată. PS: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasă vederii, dar o s-o arăt și-n toată splendoarea ei 😌

Și pentru că atunci când mă apuc de-o treabă nu-mi place să mă încurc, mai am și gemeni 😅 Să dea Dumnezeu să fie bine, că multe griji îmi fac, și așa să vă fie tuturor 🙏 #însărcinată #gemeni #anunț”, mai scria Ramona tot pe Instagram, pe 12 februarie.

Imagini cu burtica prezentatoarei TV găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

La începutul anului trecut, Ramona povestea pentru VIVA! cum s-a acomodat izolării impuse de pandemie.

„Citesc, fac sport în casă, cu ocazia asta mi-am schimbat bicicleta statică și mi-am cumpărat una mai performantă.

Mai stau pe balcon și pur și simplu contemplu lucrurile din jurul meu: natura, animalele, cerul. Cred că această perioadă a fost și una de introspecție pentru mulți dintre noi. Mai ales pentru cei care nu au copii. Și cred că e bine.

Ne-am dat nouă înșine, fie și obligați, posibilitatea de a ne scruta puțin viața, sufletul, gândurile, proiecțiile de viitor. Cred că am uitat să ne mai gândim cu adevărat la noi, inclusiv să încercăm să ne cunoaștem puțin mai bine”, spunea atunci.

Foto: Instagram; Facebook

Citește și:

Actrița Morena Baccarin a născut! Prima fotografie cu fiul ei Arthur

Meghan Markle, dată de gol de limbajul corpului în interviul cu Oprah

De ce nu se căsătoresc Miki de la K-pital și iubitul ei? Formează un cuplu de 18 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter