Alina Laufer, noi detalii despre starea ei de sănătate. Este însărcinată în 7 luni cu gemeni

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 10 februarie 2021, 16:44

Intrată virtual în direct în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Alina Laufer a oferit noi detalii privind starea ei și a bebelușilor ei de sănătate. Vedeta este însărcinată în 7 luni. Alina mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge.

Alina Laufer, noi detalii despre starea ei de sănătate. Este însărcinată în 7 luni cu gemeni

„Slavă Domnului, acum mă simt bine. Tocmai am făcut un set de analize de dimineață și am aflat că atât eu, cât și bebelușii suntem bine. Există pericolul de infecție pentru că mi s-au fisurat membranele la fetiță. Mi-au ieșit leucocitele foarte bine azi de dimineață.

Asta înseamnă că pot să-i mai țin puțin în burtică. Acum am o perfuzie cu fier, am puțin hemoglobina scăzută. Mă odihnesc, încerc să stau în pat cât pot. Până la naștere o să stau în spital. Săracul soțul meu [Ilan Laufer] a crezut că mă voi întoarce peste 2 săptămâni.

Nu pot reveni decât după ce voi naște. Inclusiv după naștere va trebui să stau în spital cu micuții pentru că nu cred că o să aibă o greutate foarte mare. Nu am contracții, nu există probleme în direcția asta.

Exista doar riscul de infecție în cazul fetiței pentru că acea barieră de protecție care o protejează acum s-a spart. Tocmai de aceea stau cuminte aici. Fetița are 1 kg 100 și băiețelul 1 kg și 200, ceva de genul. Am ajuns până în acest moment și sunt sigură că Dumnezeu o să aibă grijă de noi și personalul medical de asemenea”, a declarat Alina.

Ilan Laufer: „Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe”

Soțul Alinei, Ilan Laufer, a fost cel care a vorbit inițial despre problemele de sănătate ale viitoarei mămici. „Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic.

Totul s-a petrecut foarte repede. Am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei.

Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a transmis Ilan. Alina și Ilan au anunțat că urmează să devină părinți de gemeni în septembrie 2020.

Foto: Facebook

Citește și:

Prima imagine cu chipul fiului Dianei Dumitrescu. „Cât este de gingaș!”

Val de reacții în online. Dragoș Bucur: „Nu mă vaccinez și nu port mască”

Ce a făcut Cristina Ciobănașu cu inelul de logodnă după despărțirea de Vlad Gherman

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter