6 vedete care şi-au distrus cariera cu o tunsoare

De Viva.ro, pe

Cu ani in urma pareau ca vor avea o cariera infloritoare in showbiz, insa, din cauza unor decizii gresite, a unei declaratii sau chiar a unei tunsori prost alese, au pierdut toate lucrurile pentru care au muncit atat de mult. Iata vedetele care si-au ratat cariera din cauza unei simple coafuri neinspirate.

1. Lindsay Lohan

Va mai aduceti aminte de Lindsay Lohan, adolescenta cu obrajii pistruiati si parul roscat, ce putea fi vazuta in filme ca “Mean Girls” sau “Freaky Friday”? Pe atunci o tanara candida ce promitea a avea o cariera reusita, este astazi implicata intr-o serie de scandaluri ce o tine pe primele pagini ale tabloidelor.
Totul a inceput cand a ales sa renunte la parul ei roscat, vopsindu-se blonda. In prezent, numele ei este asociat de multe ori cu abuzul de alcool, petreceri si scandaluri.

2. Britney Spears

Printesa pop a Americii a facut in 2007 o greseala ce a costat-o celebritatea pe care a castigat-o cu greu, inca din copilarie.  Britney Spears s-a ras in cap, veste ce a socat  presa si lumea mondena. De atunci, credibilitatea si notorietatea ei a scazut dramatic.
Vezi mai multe vedete pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter