5 insule accesibile pentru un sejur în această vară

De Nicoleta Galeteanu, pe

Soare blând, nisip fin, apă turcoaz şi privelişti demne de paradisuri, destinaţiile exotice în cele mai frumoase insule ale Europei nu sunt accesibile doar celor cu mulţi bani.
Iată cinci insule magnifice şi mai multe oferte ieftine ca să te bucuri de o vacanţă pe plajele – vedetă preferate de celebrităţi.

Insula Creta

Este una dintre cele mai ieftine destinaţii dacă alegi o vacanţă în Peninsula Balcanică. Ofertele last minute pentru luna iunie pornesc de la 300 de euro pentru un sejur de 8 zile, servicii all inclusive la hotel şi transport cu avionul, cursă charter, precum şi transferurile aferente, potrivit ofertei Perfect Holiday.

O ofertă convenabilă găseşti şi la agenţia Eturia unde, o vacanţă tot de opt zile – cazare la hotel de patru stele – te costă începând de la 356 de euro de persoană. Tariful acoperă toate serviciile – transport, cazare -, mai puţin taxele de aeroport.

Palma de Mallorca

Între Menorca şi Ibiza, Mallorca este o altă destinaţie care îţi oferă atmosfera exuberantă a unei vacanţe excentrice la malul Mediteraneenei.

Vestea bună este că extravaganţa nu este valabilă şi pentru bugetul tău. Preţul unui sejur de 8 zile te costă puţin peste 400 de euro, dacă alegi oferta Eturia. Zborul (cu o cursă charter), confortul unui hotel de patru stele şi transferurile necesare sunt incluse în preţ.  
 
Preţul este aproximativ acelaşi la Meridian Travel, unde pentru un sejur identic plăteşti 415 de euro de persoană.

Corfu

O vacanţă de 9 zile te costă 400 de lei în Insula Corfu, dacă optezi să mergi cu autocarul. Oferta de sejur, disponibilă la Europa Travel, presupune cazare la vilă şi Acharavi, în nordul insulei.

Chiar dacă transportul până acolo presupune 2-3 zile pe drum, te poţi bucura de 6 zile însorite de plajă pe frumoasa insulă grecească.

În schimb, Christian Tour te trimite în vacanţă cu avionul, la un preţ extrem de avantajos.
Astfel, un sejur de 8 zile şi 7 nopţi de cazare, mic dejun inclus şi asitenţă turistică, te costă puţin peste 200 de euro ca să faci plajă în faimoasa Lagună Albastră, mai exact în staţiunea Agios Gordis.

Cipru –  Insula Afroditei

Pentru cine îşi doreşte să viziteze Insula Afroditei, aceeaşi agenţie propune sejururi cu preţuri extrem de tentante care pornesc de la 240 de euro şi ai parte de transport cu o cursă charter. Te mai poţi bucura de confort asigurat la hoteluri de trei stele, mic – dejun, transferuri aeroport-hotel-aeroport şi, dacă doreşti, asistenţă turistică locală.

Pentru aceeaşi destinaţie, agenţia Meridian Travel propune vacanţe exotice de la 400 de euro, cu transport cu avionul, 7 nopţi cu demipensiune, transferuri de la şi spre aeroport, precum şi asistenţa turistică.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter