Cele mai potrivite destinaţii pentru distracţie în Europa

De Unica.ro, pe

Colorate, vesele şi pline de însufleţire, cu uluitoare parcuri de distracţie, oraşele europene sunt devărate universuri ale distracţiei care oferă turiştilor cele mai memorabile vacanţe de vară.
Pentru că este 1 iunie, ne-am gândit să trecem în revistă cele mai bune destinaţii în Europa perfecte pentru o vacanţă amuzantă cu familia, unde distracţia este tratată cu maximă seriozitate.

Germania

Cunoscuţi îndeosebi pentru sobrietatea şi rigoarea lor, când vine vorba de distarcţie, se ghidează după aceleaşi principii, pentru că ei chiar ştiu să se distreze straşnic.

Dovadă sunt clebrele şi numeroasele sale parcuri de distracţii, unele dintre cele mai vechi din Europa, unde tehnologia, arhitectura şi inovaţia distracţiei sunt la cote maxime, pe măsura adrenalinei pe care ţi-o oferă o vacanţă aici.

Europa Park din Rust, ce înglobează mai multe mini-parcuri cu denumiri de state europene, Phantasia Land în Brühl sau MoviePark, un parc inovator exclusiv cinematografic şi Ice Age Adventure, cu incredibilele lor atracţii, spectacole şi jocuri, fac din Germania locul ideal unde să petreci o vacanţa de vară incendiară.

Cele mai potrivite destinaţii pentru distracţie în Europa

Turcia

Turcia poate fi considerată universul distracţiei estivale dintre ţările din sud-estul Europei, fiind una dintre cele mai inspirate destinaţii pentru sejururile cu familia.

Pe lângă clasicele atracţii turistice – plajele şi vestigii sale istorice -, pe litoralul imens pe care îl deţine Turcia, la toate cele trei mări care o înconjoară, hotelierii, maeştrii ospitalităţii, s-au orientat să satisfacă orice turist, de la cel mai mic la cel mai mare, astfel că orice resort de lux de aici dispune de parcuri acvatice şi distracţii spectaculoase, mai ceva ca la Disneyland.

Cele mai potrivite destinaţii pentru distracţie în Europa

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter