Un bărbat și-a mințit soția că este agent CIA, însă avea alte trei soții și 13 copii

De Oana Savin, pe
O femeie a suferit șocul vieții când a aflat că soțul ei nu era agent secret, așa cum îi spusese, ci avea alte trei soții și 13 copii.

Mary Turner Thompson, în vârstă de 53 de ani din Edinburgh, credea că are căsnicia perfectă până ce a descoperit că soțul ei american, William Allen Jordan, era bigam.

Mai mult, bărbatul avea cel puțin 13 copii cu șase femei și susținea că este un agent operativ al CIA.

L-am cunoscut pe William online când era o mamă singură cu un bebeluș de nouă luni. Era fermecător. Am început să ne întâlnim și după două săptămâni mi-a cerut să fiu soția lui. Am spus nu, dar până la urmă ne-am logodit și suntem căsătoriți de patru ani”, a povestit Mary.

După șase luni de relație, am rămas însărcinată, ceea ce a fost o mare surpriză deoarece el mi-a zis că este infertil”, a continuat femeia.

William a convins-o pe Mary că este agent CIA și că trebuie să fie plecat foarte multă vreme – timp pe care de fapt îl petrecea cu celelalte soții ale sale și cei 13 copii ai săi.

Minciunile americanului s-au destrămat când o a doua doamnă Jordan a sunat-o pe Mary în aprilie 2006.

Ne-am întâlnit la o cafenea și am vorbit tip de 12 ore. Când a plecat, la 06:00 dimineața, i-am trimis lui un mesaj și l-am părăsit. Am crezut că este adecvat. A încercat timp de mai multe luni să mă convingă, însă nu era nimic ce putea spune pentru a mă atrage înapoi”, a explicat femeia.

După ce minciunile lui au început să se destrame, bărbatul a fost închis pentru bigamie, posesie ilegală de armă, fraudă și alte ofense. A petrecut doi ani și jumătate în spatele gratiilor dintr-o sentință de cinci ani, după care a fost deportat în Statele Unite.

Aici, el a început din nou să înșele femeile. După ce Mary a fost contactată de una dintre ele, a ajutat-o să monteze camere în casă, astfel că poliția a reușit să îl prindă din nou. William a fost trimis încă o dată la închisoare, din 2014 până în 2017.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter