Poze: Geanina Ilieș a jucat tenis alături de copiii orfani

De Unica.ro, pe

Geanina Ilieș, frumoasa prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, s-a implicat în campania “Alege un viitor corect prin sport” jucând tenis alături de copii de la două centre de plasament.
Vedeta de televiziune i-a învățat pe cei mici cum sa mănuiască racheta de tenis și i-a informat că vor avea un viitor mult mai frumos dacă învață, prin intermediul sportului, să fie fairplay și toleranți cu ceilalți, în viața de zi cu zi.
Sunt din ce în ce mai dese cazurile de infracțiune și violență în rândul tinerilor. Cei mici ajung să fie influențați sau chiar să își facă modele din poveștile de pe internet sau din filmele violente. Sunt mamă și știu cât de important este ca fiul sau fiica ta să crească într-un mediu sigur și civilizat. Trebuie să îi învățăm de mici că există alternative frumoase la tot ce i-ar putea influența negativ. Sportul este una din acestea!”, declară Geanina Ilieș.
Poze: Geanina Ilieş, superbă în verde. Îţi place rochia?
geanina ilies
Vedeta de televiziune s-a întâlnit astfel pe terenul de tenis cu 30 de copii orfani, cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani, aflați în plasamentul a două leagăne de copii: Fundația Casa Lidia si Casa Înger Alb.
Acțiunea „Alege un viitor sigur prin sport”, inițiată de parlamentarii conservatori, prevede ca în perioada vacanței de vară, zeci de copii orfani să fie învățați de parlamentari și vedete cât de important este să practice sport, fiind ajutați să facă performanță.
geanina ilies

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter