Piesa „Stefania”, câștigătoarea Eurovision 2022, cântată de un soldat ucrainean în uzina Azovstal

De Unica.ro, pe

Un soldat ucrainean din uzina Azovstal a cântat un fragment din piesa „Stefania”, câștigătoarea Eurovision 2022, în semn de mulțumire pentru grupul Kalush.

Filmarea cu un soldat ucrainean care cântă piesa „Stefania” în incinta uzinei Azovstal din Mariupol au apărut în mediul online duminică, 15 mai, potrivit news.ro. În timp ce apărătorul ucrainean cântă, pe fundal se aud bombardamente.

În acest fel, soldaţii ucraineni i-au mulţimit trupei Kalush pentru susţinerea de la Eurovision şi pentru apelul către întreaga lume pentru a fi ajutaţi apărătorii Mariupolului, a transmis The New Voice of Ukraine, care a distribuit video-ul.

Videoclipul piesei „Stefania”, filmat în mai multe localități din Ucraina, grav afectate de război

Tot ieri, 15 mai, Kalush Orchestra a lansat videoclipul piesei „Stefania”. Grupul susține că acesta a fost filmat în localitățile Bucea, Irpin, Gostomel şi Borodianka, unde armata ucraineană a descoperit adevărate masacre după ce soldații ruși s-au retras.

Liderul trupei, Oleh Psiuk, a transmis că trofeul Eurovision câștigat de trupa Kalush la Torino va fi scos la licitație, iar banii vor merge spre o fundație care ajută forțele armate ale Ucrainei.

Plănuim să scoatem trofeul la licitaţie şi să donăm toţi banii unei fundaţii care ajută forţele armate şi Ucraina. Urmează să alegem una. Mulţi oameni deja fac donaţii din străinătate şi poate şi mai mulţi ar vrea să doneze. Iar acest lucru îi va motiva. Va fi în beneficiul Ucrainei, a spus artistul.

Citește și: Ce spune Mihai Trăistariu despre WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Ce au spus artiștii din Ucraina la finalul piesei, pe scena de la Eurovision 2022

Eurovision 2022. De ce s-au anulat voturile juriului românesc

Oleg Psiuk, câștigătorul Eurovision 2022, s-a întors în Ucraina pentru a se lupta cu militarii ruși

Reacția președintelui ucrainean Volodimir Zelenski după ce Ucraina a câștigat Eurovision 2022

Volodimir Zelenski a transmis un mesaj de felicitare pentru Kalush Orchestra, care a câștigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”.

Curajul nostru impresionează lumea, muzica noastră cucereşte Europa. (…) Vom face tot posibilul să-i primim într-o zi pe participanţii şi invitaţii Eurovision în oraşul Mariupol. Liber, paşnic, reconstruit! a transmis președintele ucrainean.

Sursă foto: captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter