O tânără și-a sunat mama și i-a spus că simte că va muri. După opt zile, trupul ei a fost găsit într-o valiză

De Oana Savin, pe
O tânără de 24 de ani și-a sunat mama, panicată, spunându-i că simte că va muri. După doar opt zile, trupul ei a fost găsit într-o valiză, la o distanță de 22 kilometri de casă.

Valerie Reyes și-a sunat mama, pe data de 28 ianuarie, din apartamentul ei din New Rochelle, New York. Fata era panicată și spunea că îi este teamă că va muri.

Vorbea despre cât de teamă îi este să mai stea în acel apartament. Auzise despre femei care fuseseră ucise”, a povestit mama tinerei, Norma Sanchez.

Deși nu exista niciun suspect care să o amenințe direct, Valerie a avut un presentiment macabru: „Simt că cineva o să mă omoare”.

A doua zi nu a mai ajuns la serviciu. Pe 5 februarie, la opt zile de la telefonul dat mamei ei, trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit într-o valiză, la marginea unui drum rezidențial liniștit din Greenwich, Conneticut, la 22.5 kilometri de apartamentul ei. Fata avea mâinile și picioarele legate.

Până în prezent nu există niciun suspect, iar legiștii susțin că de abia peste câteva săptămâni vor reuși să stabilească cu exactitate cauza decesului.

Povestea dispariției lui Valerie Reyes

Valerie Reyes a fost văzută ultima dată pe data de 27 ianuarie. Pe 28 ianuarie, într-o zi de luni, a mers la serviciu și totul părea normal, potrivit colegilor fetei. Pe seară, însă, și-a sunat panicată mama și i-a spus că simte că va muri. Dar i-a promis acesteia că se va calma și chiar i-a dat un mesaj de noapte bună în care i-a spus că se simte mai bine și că și-a cumpărat ceva de mâncare.

În data de 29 ianuarie, Valerie nu a mai ajuns la birou. Atunci, o prietenă a scris pe Twitter că ultima dată a fost văzută lângă gara din New Rochelle. Dar Reyes nu a mai răspuns la mesaje, iar apelurile telefonice erau preluate de robot. Telefonul fusese închis.

Se pare că miercuri ea a fost la New York. Detectivii i-au arătat mamei femeii o fotografie de pe o cameră de supraveghere, iar aceasta a recunoscut-o.

Pe 31 ianuarie, poliția din New York a postat o fotografie de-a tinerei pe Twitter, în speranța că cineva o va recunoaște, însă nimeni nu a putut ajuta.

Pe 5 februarie, un grup de muncitori care lucrau la autostrada din Greenwich au găsit valiza cu trupul lui Valerie Reyes.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter