O profesoară acuză un preot din București că a sedus-o și apoi a părăsit-o

De Oana Savin, pe
O profesoară de limba engleză de la ASE a avut un schimb de replici cu preotul unei Biserici din București, chiar în fața enoriașilor. Femeia îl acuză că a sedus-o, după care a părăsit-o.

Profesoara, Antonia Enache, susține că ar fi avut o relație cu preotul paroh timp de patru luni. Însă bărbatul neagă, ferm, legătura cu aceasta.

Potrivit Antoniei, părintele a sedus-o și apoi a abandonat-o, după ce i-ar fi promis că o va lua de soție.

Astfel, enoriașii care trebuiau să audă slujba, au avut parte de un adevărat spectacol, atunci când preotul a venit pornit să vorbească despre femeia care se ține după el.

Eu am fost copleșită. Adică el este un bărbat frumos și foarte cult și carismatic și inteligent și vă dați seama… Când vine la tine și îți zice „te iubesc de 10 ani”, îți arată. Am fost copleșită și m-am îndrăgostit foarte tare de el. Omul mi-a promis foarte ferm și fără echivoc că se va căsători cu mine, de aceea i-am spus fetiței acest lucru și această promisiune”, a declarat Antonia Enache, conform Wowbiz.

Într-o vineri, la Liturghie, ne-am așezat pe scaun și el i-a zis: „stai până la sfârșitul slujbei? Ai să vezi ce pățești”, a povestit un martor.

La un moment dat, o bătrână a intervenit și a vrut să o dea pe profesoară afară din Biserică. Timp de câteva secunde, cele două s-au bruscat.

Plângerea a ajuns la Arhiepiscopie, dar și la Poliție.

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter