O liftieră de la Spitalul de Urgență din Craiova ar fi cerut una din pungile cu cadouri destinate copiilor bolnavi de cancer

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Marți, 11 decembrie 2018, 12:17
Un inginer de la o fabrică din Craiova a mers împreună cu mai mulți tineri la Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Craiova pentru a duce cadouri și dulciuri copiilor internați acolo. Ei au fost luați prin surprindere de liftieră, care a vrut să i se dea o plasă, motivând, că de câte ori se vine cu cadouri, prima plasă se dă liftierei.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Craiova a început o anchetă internă după ce Victor Mihăescu a scris pe pagina de Facebook că o liftieră a cerut o plasă cu cadouri din pachetele pregătite pentru copiii bolnavi de cancer, iar pentru că nu a primit nimic, le-a adresat cuvinte jignitoare, spunându-le că speră că la întoarcere să nu ia liftul în care se află ea.

Povestea inginerului Victor Mihăescu:

„Povestea începe cu o ușă de lift…la Spitalul Județean de Urgență Craiova. Încărcați cu 100 de plase cu cadouri și dulciuri pentru copiii de la secția de Oncologie, împreună cu colegii mei, am așteptat civilizat liftul pentru a urca la etajul 9. Nu din comoditate, ci din cauza greutăților plaselor. Liftul ajunge, se deschis ușile și urcăm. Din prima secundă când am pus piciorul în lift… a început bătaia de joc și nesimțirea pe care nu am mai întânit-o la un asemenea nivel. O să încec să expun conversația liftierei cu noi:

-Mie ce mi-ați adus? Ce plasă îmi dați? (Noi…am zâmbit…crezând că este o glumă…și am tăcut…fâstâciți)

Liftiera însă insistă:

-Haideți…nu îmi dați și mie o plasă? Ce…nu știți că de câte ori se vine aici cu cadouri…prima plasă se dă la liftieră?

(noi…siderați…lăsați mască..fără cuvinte…)

-Nu știam că așa trebuie…ce plasă doriți? Din aceasta cu pufuleți? (zice una din colegele mele..în glumă)

-Nu, nu…nu cu pufuleți…Păi ce..nepoții mei mănâncă pufuleți? Sunt de familie bună…

În timp ajunge liftul la etajul 9 și coborâm unul câte unul pe lângă „duamna” care stătea pe scaun și se uita sfidător la noi că nu i-am dat nimic înapoi. Apoi…nu a îndurat-o inima și ne-a aruncat ultimele vorbe:

-Sper să nu vă mai întoarceți, să mergeți cu acest lift, cât sunt eu aici…nesimțire…

Ușile s-au închis…

Această conversație s-a întâmplat astăzi, 10.12.2018, ora 11:40, în liftul Nr. 9. Poate managementul spitalului o poate identifica și să îi facă raport de desfacere a contractului de muncă acestei „ființe”, dacă o putem numi așa…o persoană care cu toate că i-am zis că mergem la oncologie să facem niște copii sărmani fericiți, nu i-a păsat..ea voia plasa ei…că și ea are nepoți (…)

Mesajul lui Victor Mihăescu:

(…) Ne cerem scuze >>duamna<< că nu v-am lăsat o plasă. Am preferat să o dăm unui copil cu probleme al cărui zâmbet e mai important decât dumnevoastră și a dumneavoastră >>familie bună<<. Bănuiesc că ați făcut 3 facultăți dacă sunteți de >>familie bună <<, apoi ați dat concurs pentru postul de LIFTIERĂ și abia ați intrat, fiind concurență mai mare decât pentru posturile de doctori. No offense pentru acest job...dar m-a scos din sărite limbajul superior cu care ne-a tratat (...)” Întreg mesajul poate fi citit aici

Sursa: Facebook/Victor Mihaescu

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter