O femeie a găsit un mesaj secret pe pantofii ei de mireasă, lăsat de mama sa decedată

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 15 martie 2019, 19:00
O femeie a avut o surpriză imensă când a realizat că mama ei care a decedat i-a lasat un mesaj pe pantofii săi de mireasă.

Emma Lett, în vârstă de 36 de ani, a rămas șocată și a izbucnit în lacrimi când a descoperit ultimul mesaj pe care mama ei i l-a lăsat înainte de a muri.

Mama femeii a încetat din viață în 2017, după ce a fost diagnosticată cu cancer la plămâni în fază terminală.

Sâmbătă, viitoarea mireasă și-a ridicat perechea de pantofi achiziționată pentru ziua nunții și a descoperit că aceștia conțineau un mesaj secret lăsat de mama sa.

Am vrut să ai un cadou de la mine în ziua nunții. Pantofii tăi de mireasă sunt cadoul meu pentru tine. Sper să ai o zi magică. Îți transmit multă iubire și îmbrățișări, MAMA”, este mesajul scris pe tălpile pantofilor.

Emma, care urmează să se mărite cu logodnicul ei Richard în luna august, și-a anunțat logodna în 2016.

O lună mai târziu, medicii i-au dat devastatorul verdict mamei sale și i-au spus că mai are 1-2 ani de trăit.

A fost atât de greu să îmi plănuiesc nunta fără mama lângă mine și am plâns mult. Nu am avut nicio idee, logodnicul meu a știut totul. A fost un șoc”, a spus Emma, citată de Mirror.co.uk.

Am scos un pantof din cutie și am văzut o parte din mesaj și nu știam de la cine ar putea fi. Am început să plâng. Nu mai puteam să respir, nu mai puteam vorbi”, și-a amintit tânăra.

Mama Emmei le-a scris scrisori tuturor membrilor familiei pe care aceștia să le deschidă după moartea ei, însă nu a mai apucat să îi scrie una și fiicei sale.

Nu am primit nicio scrisoare, nu a mai avut timp, așa că acesta (n.r. mesajul de pe pantofi) este special pentru mine”, a spus ea.

Mama femeii a comandat pantofii fiicei sale după ce a contactat-o pe prietena ei Amanda Weise, care deține un magazin online.

Este probabil cea mai emoționantă pereche de pantofi pe care am făcut-o vreodată. Sper că îi vor oferi puțină consolare în acea zi. Va fi ca și cum ar merge la altar alături de mama ei. Mama Emmei a fost cea care mi-a spus că are cancer și nu va putea fi acolo în ziua nunții ei”, a declarat Amanda.

De fapt mama mi-a dat un email și a spus că vrea să plătească pentru pantofii comandați de Emma. Am spus că deja sunt plătiți pe jumătate. Atunci mi-a zis: pot să îi plătesc eu prețul întreg și să îi returnezi ei banii în ziua în care primește pantofii? Din mesajul pe care mi l-a trimis cred că a intenționat ca acest lucru să se întâmplă după moartea ei”, a explicat creatoarea pantofilor.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter