Fiica artistei Christina Aguilera a împlinit 7 ani. „Timpul trece mult prea repede”

De Adelina Duinea, pe

Christina Aguilera (40 de ani) are doi copii, un fiu și o fiică, Max Liron Bratman (13 ani), din mariajul cu producătorul Jordan Bratman (44 de ani), și Summer Rain Rutler (7 ani), din actuala relație cu chitaristul Matthew Rutler (36 de ani).

Fiica artistei Christina Aguilera a împlinit 7 ani. „Timpul trece mult prea repede”

Pe 16 august 2021, fiica solistei a împlini 7 ani. Cu ocazia aniversării acesteia, cântăreața a publicat mai multe fotografii cu micuța în mediul online. În dreptul lor, Christina a scris:

„O sărbătorim pe Summer Rain toată săptămâna 💞☀️🍓🌈 și energia ei de leoaică toată luna 🦁! La mulți ani, spirit vibrant, creativ, amuzant, grijuliu și plin de viață…

Timpul trece mult prea repede, iar eu sunt uimită de omul frumos care ești și care continui să fii! Ești atât de iubită de toți oamenii din jur și ne inspiri să vedem lumea mai luminoasă datorită ție și energiei pe care o radiezi! ✨💖🦄 Mama te iubește atât de mult! 🤗🥳💝😍”.

În noiembrie 2018, la doar 4 ani, Summer i-a fost alături solistei în timpul interpretării piesei „Beautiful”, pe scena Casei Operei Peabody. „Summer mă imploră în fiecare seară să iasă pe scenă! Apoi se rușinează… dar iubește asta… trece prin experiențele astea la o vârstă fragedă”, a scris Christina în descrierea unei filmări din timpul concertului.

Citește și:

Alyssa Milano, implicată într-un accident rutier. Unchiul actriței se afla la volan

David Schwimmer, prima declarație după ce s-a speculat că ar forma un cuplu cu Jennifer Aniston

Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Fiică a unui ofițer și a unei violoniste, Christina Aguilera a beneficiat de o educație care i-a favorizat înclinațiile muzicale. Prima apariție televizată a solistei a avut loc în 1990, în emisiunea „Star Search”. După înscrierea la casting, Christina a câștigat și un loc în seria „The Mickey Mouse Club”.

În august 1999, și-a lansat albumul de debut, Christina Aguilera, care s-a bucurat de aprecierile favorabile ale criticilor de specialitate. Anul următor, artista a primit un premiu Grammy pentru cea mai bună solistă. Christina a fost distribuită în filmele „Burlesque” (2010), „The Emoji Movie” (2017) și „Zoe” (2018).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter