Povestea femeii care a născut al cincilea copil la 46 de ani: „Eram convinsă că sunt la menopauză”

De Unica.ro, pe

O femeie din Australia, mamă a patru adolescenți, era convinsă că a intrat la menopauză, dar medicii i-au dat vestea că este însărcinată. La 46 de ani a născut o fetiță.

Rachel, o mamă din Melbourne, Australia, a trăit cea mai mare surpriză a vieții sale atunci când a aflat că va avea al cincilea copil. Femeia nu s-a alarmat când i s-a oprit menstruația deoarece a confundat simptomele cu debutul menopauzei. Însă în urma unei vizite la medic a descoperit că era deja însărcinată în cinci luni.

Povestea femeii care a născut al cincilea copil la 46 de ani: „Eram convinsă că sunt la menopauză”

Femeia și soțul ei, Paul, mai aveau patru adolescenți: Isabella, Molly, Olivia și Will, care au acum 22, 20, 17 și respectiv 15 ani. Mezina familiei, Peggie, s-a născut în noiembrie 2020.

Aveam 46 de ani când am născut-o pe Peggie. Uitasem cum este să treci prin schimbatul de scutece, alăptat nocturn și ne așteptam ca următorul pas să fie să devenim bunici. Eram însărcinată în 19 săptămâni atunci când am aflat, dar nu arătam și nu mă simțeam gravidă. Îmi asumasem că menstruația s-a oprit pentru că aveam 45 de ani și am intrat la menopauză. Nu m-am gândit nicio clipă cu puteam fi însărcinată, a povestit femeia, potrivit mirror.co.uk.

Citește și: Ce fiică frumoasă are Răzvan Simion. „Mereu… Prințesa mea!”

Mihaela Bilic: Ce beneficii pentru sănătate are consumul de smântână cu castraveți murați

O femeie a aflat că avea cancer ovarian în stadiul 3, după ce medicul i-a ignorat simptomele

Decizii complicate la finalul sezonului 6 al show-ului „Insula Iubirii”. Unul dintre cupluri așteaptă un copil

„Am fost devastată la început, când am aflat că sunt însărcinată”

Nimeni nu se aștepta la această veste, iar Rachel a recunoscut că s-a simțit devastată atunci.

Vestea că vom fi din nou părinți ne-a dat peste cap. Am plâns mult, însă până la urmă am acceptat că așa a fost să fie. Peggie ne-a schimbat viața și cu siguranță prezența ei în viețile noastre ne va prelungi tinerețea. Simt acum că e cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat, a mai spus ea cu sinceritate.

Frații micuței au fost încântați de venirea ei pe lume. Sora mai mare, Isabella, a asistat-o pe mama ei la naștere, deoarece în acel moment studia să devină moașă.

Chiar dacă viața lor s-a schimbat radical, Rachel și soțul ei, care sunt căsătoriți de 24 de ani, o consideră acum pe Peggie miracolul lor.

Este minunea din viața noastră acum și o amintire constantă a faptului că vârsta chiar este doar un număr și sper ca povestea noastră să inspire toate femeile de o anumită vârstă care încă visează să devină mame, mai spus femeia.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter