Experiența unei tinere bogate, trimisă să locuiască cu o familie săracă

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 19:17
O tânără care ducea o viață fără griji, și primea tot timpul cadouri scumpe, a fost supusă unei încercări dificile în timp ce participa la un show televizat. Ea a fost nevoită să locuiască și să se adapteze la stilul de viață al unei familii cu probleme financiare.

Sasha, în vârstă de 21 de ani, are o garderobă în valoare de 37.000 de euro și obișnuia să cheltuiască câte 11.000 de euro pe noapte când ieșea în oraș. Mai mult, ea conduce o mașină de lux, marca BMW, în valoare de aproape 63.000 euro.

Tânăra a trăit șocul vieții ei când a fost nevoită să locuiască cu o familie cu probleme financiare în cadrul unui show televizat.

Fata a rămas uimită când a descoperit că ea cheltuie de șapte ori mai mult pe benzină decât Juanita, mamă a trei copii, pe mâncarea săptămânală a familiei sale, notează The Sun.

Fiică a unui dezvoltator imobiliar și proprietar de restaurant, Sasha locuiește într-o vilă cu șase toalete, cinci dormitoare și trei camere pentru oaspeți.

Tânăra a rămas șocată când a văzut că este nevoită să doarmă pe canapea deoarece în casa Juanitei nu exista nicio cameră liberă pentru ea.

Juanita, care locuiește cu cei trei copii ai ei, Imani (15 ani), Kai (8 ani) și Riley (5 ani), în Kent, Marea Britanie, primește ajutor social și cheltuie aproximativ 210 euro pe săptămână pe curent, întreținere, benzină și mâncare.

Pe de altă parte, Sasha cheltuie 450 euro pe benzină săptămânal și mai primește și 1100 euro de la tatăl său în fiecare săptămână.

Este foarte ușor pentru mine. Am cardul tatălui meu așa că pot plăti pentru orice. Nu trebuie să cer. Pot merge la restaurant și să cheltui 350 euro pe o masă”, i-a spus Sasha, Juanitei.

Când a auzit despre bugetul pentru benzină al tinerei, Juanita i-a zis: „Odată nu am avut suficienți bani pentru mâncare. Ei nu au știut asta. Le-am pus mâncarea pe masă și ei m-au întrebat de ce nu mă așez să mănânc. Le-am spus că nu îmi este foame. Doar când aud de bugetul tău pentru benzină îmi bubuie capul”.

În timpul emisiunii, tânăra răsfățată a fost pusă să refacă o oglindă pentru a salva suma de 5 euro, ceea ce a uimit-o. De altfel, Sacha arată că nu se uită niciodată câți bani mai are în cont, pentru că nu are nevoie.

În urma show-ului, Sasha a declarat că a învățat o lecție valoroasă.

Când mi-a zis că uneori nu ia prânzul sau altă masă a fost dificil. Am încetat să mai cheltui bani pe lucruri irelevante. Dacă văd un preparat de 35 euro, îmi iau altceva pentru 11 euro. Încă mai cheltui ceva bani, dar nu ca înainte”, a afirmat tânăra.

De asemenea, ea a precizat că a învățat să fie umilă.

Banii vin și se duc. Am învățat să îmi apreciez familia și să petrec mai mult timp cu ei”, a subliniat Sasha.

Citește și: O femeie a făcut cumpărături de 18 milioane de euro într-un renumit magazin din Anglia

Citește și: Doi tineri proaspăt căsătoriți s-au îmbătat în luna de miere și au cumpărat hotelul în care erau cazați

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter