Stefania, mama solistului Kalush Orchestra, prima reacție după ce fiul său a câștigat Eurovision 2022

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 16:11

„Stefania” a fost piesa câștigătoare la Eurovision, iar solistul trupei Kalush a dezvăluit că versurile au fost inspirate de mama sa. Stefania Psiuk a vorbit într-un interviu pentru un post TV ucrainean cum i s-a schimbat viața după succesul fiului său.

Ucraina a câștigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”. Solistul trupei Kalush a fost cel care a scris versurile, fiind inspirat de mama sa, Stefania Psiuk. După succesul răsunător al fiului ei, aceasta a devenit celebră atât în Ucraina, cât și în întreaga lume.

Citește și: Bianca Pop de la „Insula Iubirii”, internată la psihiatrie. Fosta ispită le cere fanilor să o scoată de acolo

Experiență de coșmar după o vizită la cosmetician. „Când m-am privit în oglindă nu mi-a venit să cred”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit. „Rămânem amici”

Adda a aflat cum s-a îmbolnăvit de Borelioză. „N-am luat-o prin mușcătură de căpușă”

Stefania, mama solistului Kalush Orchestra, prima reacție după ce fiul său a câștigat Eurovision 2022

Într-un interviu pentru un post de televiziune din Ucraina, femeia a povestit că acum lumea o recunoaște pe stradă și vrea să se fotografieze cu ea.

M-am dus la piaţă ca să mă uit la ceva, și o femeie îmi spune: „Doamna Stefania, mama vedetei. Putem să ne fotografiem cu dumneavoastră?“ Eu spun: „Fotografiați-vă, dar nu ştiu dacă vă trebuie. Altceva ar fi fost dacă v-aţi fi fotografiat cu fiul meu, a povestit Stefania Psiuk.

Mama lui Oleg Psiuk a mai spus că inițial a crezut faptul că fiul ei a scris piesa pentru iubita lui.

Nu am făcut legătura cu mine, că melodia a fost scrisă pentru mine. Am crezut că cineva a făcut o greșeală și se referea la iubita lui, Sasha, și a amestecat numele, a mai dezvăluit femeia.

Femeia, care este vânzătoare, a mărturisit că deși și-a dorit pentru fiul ei o carieră în IT, s-a bucurat că acesta a devenit artist. Cu toate acestea, nu i-a plăcut deloc stilul vestimentar pe care Oleg îl avea în adolescență.

Îi spuneam: se îmbracă așa doar boschetarii. Acum este bărbat în toată firea, însă în clasa a 7-a era micuț, slab, iar pantalonii cu 10 mărimi mai mari, a mai dezvăluit Stefania.

Ce mesaj a primit Stefania de la Olena Zelenski, prima doamnă a Ucrainei

Stefania Psiuk a fost felicitată și de Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenski, pentru reușita fiului ei.

Doamna Stefania, mama lui Oleg Psiuk. Împreună cu dumneavoastră, suntem mândri de fiul dumneavoastră. Împreună cu dumneavoastră, ne bucurăm de victoria incredibilă a Kalush Orchestra la Eurovision, a scris Olena Zelenska pe canalul său de Telegram, potrivit life.hotnews.ro.

„Stefania”, imnul soldaților ucraineni

După ce a câștigat Eurovision, piesa trupei Kalush Orchestra a devenit imul soldaților ucraineni care-și apăra țara împotriva invaziei Rusiei.

Am dedicat cândva acest cântec mamei mele, iar când a izbucnit războiul, cântecul a căpătat o mulțime de semnificații noi. Deși nu există niciun cuvânt despre război în versuri, mulți oameni au început să asocieze cântecul cu Mama Ucraina. Mai mult, societatea a început să îl numească imnul războiului nostru! Dacă Stefania este acum imnul războiului nostru, aș vrea să devină și imnul victoriei noastre a transmis liderul trupei, Oleh Psiuk.

„Câmpul înverzește, părul ei se-albește”, „Mamă, cântă-mi un cântec de leagăn/ Vreau să-ți aud glasul”, „Întotdeauna îmi voi găsi drumul spre casă, chiar dacă toate drumurile sunt distruse” sunt câteva dintre versurile cântecului care a câștigat Eurovision 2022.

Sursă foto: captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter