Cameron Diaz a reușit, în sfârșit, să rămână însărcinată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 13 februarie 2018, 13:11
Cameron Diaz este în culmea fericirii după ce a reușit, în sfârșit, să rămână însărcinată. Actrița și-a văzut visul îndeplinit la 45 de ani, după mai multe încercări eșuate de a deveni mamă.

Crezând că vârsta este de vină, Cameron Diaz aproape renunțase la gândul că într-o zi își va putea ține pruncul în brațe: „A trecut prin momente foarte grele crezând că maternitatea nu este, poate, pentru ea, dar niciodată nu și-a pierdut speranța că într-o zi va deveni mamă.” – a declarat o sursă apropiată actriței pentru publicația In Touch.

Cameron Diaz a rămas însărcinată după ce a apelat la tehnica fertilizării in vitro, conform sursei citate. Actrița și-ar fi anunțat familia și prietenii, însă dorește ca anunțul oficial să-l amâne până ce este complet sigură că lucrurile vor fi în regulă cu sarcina. De asemenea, Radar Online a întărit zvonul conform căruia Cameron Diaz poartă în pântece un copil, după ce a fost surprinsă purtând o rochie baby doll și mângâindu-și subtil burtica.

Cameron Diaz nu a mai jucat într-un film din anul 2014, însă este o prezență constantă la manifesațiile din SUA, desfășurate în ultimul timp, care apără drepturile femeilor.

Cameron Diaz s-a căsătorit în 2015 cu Benji Madden, în vârstă de 38 de ani, chitaristul trupei Good Charlotte, după o relaţie de doar 8 luni, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Citește și Totul despre sex: scandal de proporții între Sarah Jessica Parker și Kim Cattrall

Citește și – Ce nume ciudat îi va pune Kylie Jenner fiicei sale abia născute

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter