(P) Cadouri, evenimente și concerte la Noblesse Palace Christmas Fair în perioada 6-8 decembrie 2018

De Unica.ro, pe
La a treia ediție a Noblesse Palace Christmas Fair, Palatul Noblesse vă așteaptă cu 3 zile de evenimente, cadouri de Crăciun, colinde și expoziție de artă. Magia începe pe 6 decembrie, ora 17:00, pe Strada Sfinților, nr. 7.

Noblesse Palace Christmas Fair face apel la toate simțurile tale

În miros de brad, scorțișoară și cozonaci, te vei plimba prin încăperile palatului și vei descoperi standuri frumos decorate cu obiecte din artizanat și cadouri: decorațiuni și mic mobilier de la Noblesse Interiors, accesorii, gentuțe și haine de la Borro, produse de îngrijire personală de la Bionike, pantofi și îmbrăcăminte din lână de la Giesswein, bijuterie contemporană unicat lucrată manual, din argint, aur, cu pietre semiprețioase sau perle de cultură de la 8 Dimensions Jewelry, obiecte de design personalizat fabricate manual de la Quest Design, portofele și agende de la Papermonks, rochii de la Beatrice Lianda Dinu și mulți alți iscusiți meșteșugari și creatori de cadouri fermecate!

Ești așteptat în zilele de 6 și 7 decembrie la palat, începând cu ora 17:00, iar sâmbătă, 8 decembrie, începând cu ora 12:00.

Programul detaliat Noblesse Palace Christmas Fair 2018:

6 decembrie- 12:00-23:00

12:00 – deschidere Biblioteka Cafe – la subsol și demisol (ciocolată caldă, prăjituri de casă, super calde și sandwich-uri gustoase)

12:00 – deschidere târg expozanți parter și Palatul Noblesse

19:00- Bal Caritabil pentru susținerea Fundației „Șansa la Viitor”, care suplinește o nevoie acută pentru spitale dedicate exclusiv nou-născuților. Toate încasările provenite din biletele de intrare ( 15 lei/persoană), vor fi donate, împreună cu un brăduț origami al unui decorator florist.

Concert: Ioana Sihota – Jazzy Jo

Preț intrare: 15 lei/ persoană

7 decembrie – 12:00-23:00

12:00- deschidere Biblioteka Cafe – la subsol și demisol (ciocolată caldă, prăjituri de casă, supe calde și sandwich-uri gustoase)

17:00 – deschidere târg expozanți parter și etaj Palatul Noblesse

19:00 – O seară specială în care shopping-ul de îmbină perfect cu networkingul, concert colinde cu soliști de la Opera Națională București și Ateneul Român și băuturile în ton cu sărbătorile oferite de Stalinskaya Vodka! Vom petrece împreună: expozanți, clienți, parteneri, colegi, prieteni, familie în jurul bradului înalt de 4 metri, așezat în sala Baroque!

Preț intrare: 15 lei/persoană

8 decembrie – 12:00 – 20:00

12:00 – deschidere Biblioteka Cafe, deschidere expozanți parter și etaj Palatul Noblesse

16:00 – Moș Crăciun vine la Palatul Noblesse, împarte cadouri, iar copii ai corului „ 150 de zâmbete”, ne vor cânta colinde românești

Intrarea este liberă!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter