Primul festival de muzică programat în septembrie la București: Alan Walker, Tiësto și Salvatore Ganacci vin la SAGA Music Festival

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 10:51

Capitala va prinde viață din toamnă când fanii muzicii electronice vor putea dansa și cânta alături de cei mai iubiți artiști ai momentului. Tiësto, Salvatore Ganacci, Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Sigala, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W vor usca pe scena principală SAGA Festival amplasată în parcul Izvor din București.

Biletele s-au pus deja în vânzare, așa că rezervă-ți locul pentru festivalul care va avea loc în perioada 10 -12 septembrie. Line-up-ul cuprinde peste 50 de artiști cu nume sonore din muzica electronică.

”Sunt încântat că putem aduce experiența SAGA Festival la București și că artiști precum Alan Walker, Tiësto, Carl Cox, Timmy Trumpet vor crea o atmosferă extraordinară după un an greu, marcat de pandemie. Sunt optimist că putem organiza SAGA în septembrie, suntem în legătură constantă cu autoritățile, avem argumente să credem că putem organiza festivalul în condiții de siguranță. De altfel, ne pregătim de EDC Las Vegas și EDC Europe în Lisabona”, a spus Allan Hardenberg, CEO ALDA într-un comunicat oficial.

Primul festival de muzică programat în septembrie la București: Alan Walker, Tiësto și Salvatore Ganacci vin la SAGA Music Festival

Pe scena tehno & house organizatorii îi confirmă pe Adam Beyer, ADIN, Amelie Lens, ANNA, ARTBAT, Baggi, Carl Cox, Chris Liebing, Deborah de Luca, Denis Sulta, Dubfire, Eli Brown, Enrico Sangiuliano, Fisher, Franky Rizardo, Hot Since 82, Joris Voorn, Joyhauser, Kölsch, Maceo Plex, Mathame, Meduza, Monika Kruse, Reinier Zonneveld (Live), Solardo, Sonny Fodera, Spartaque, Umek.

Citește și:
Tudor Ionescu, solistul trupei Fly Project, a avut COVID-19
EXCLUSIV! Ce ne-a spus Alexandra Stan despre maternitate: „Tatăl copilului meu…”
Alex Velea și Antonia au avut COVID-19: „Am fost din ăia care la început nu au crezut”
Un bărbat a încercat să intre în apartamentul cântăreței Taylor Swift

Carl Cox, unul dintre numele cele mai cunoscute în lume, se întoarce după 7 ani în România și promite un performance de zile mari, la fel și Baggi, Chris Liebing și Deborah de Luca.

Meduza, trio-ul din Italia, va aduce hiturile ”Piece of Your Heart”, ”Lose Control” și ”Paradise”, dar și multe alte piese într-un DJ set care va crește entuziasmul publicului.

Clean Bandit, Mike Williams, Morten, Amelie Lens, Sigala și Meduza sunt numele care vor veni în premieră în România la prima ediție SAGA Music Festival.

De asemenea, DJi de prestigiu din peisajul autohton se alătură festivalului: Adrian Eftimie, Andre Rizo, DJ Andi, Dobrikan, Gino Manzotti & Maxx, Mahony, Manuel Riva, Mario Persic, No Parachute, Optick, Popovici, Rosario Internullo și Vanotek.

Pe lângă show-ul oferit de artiști, cei prezenți la concerte se vor putea bucura de o atmosferă inedită oferită de designul original al scenei,  super efecte pirotehnice și vizualuri  fabuloase.

Abonamentele pentru SAGA Festival pot fi achiziționate la prețul special de 299 de lei de pe Bilete.ro și pe Festicket.ro pentru câteva ore. Ulterior, prețul acestora va deveni 399 de lei, iar în ultima etapă, prețul acestora va fi de 499 de lei. Abonamentele VIP vor costa 799 de lei până pe 3 iunie, apoi 899 de lei și 999 de lei în ultima etapă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter