Moș Crăciun, gay într-o reclamă din Norvegia. „Absolut minunat!”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 01 iulie 2022, 12:34

Noua reclamă de Crăciun a serviciului poștal norvegian Posten a devenit virală. În scurtmetrajul de doar 4 minute, Moș Crăciun este gay. Reclama urmărește, așadar, evoluția relației dintre Moș Crăciun și iubitul lui, Harry.

Moș Crăciun, gay într-o reclamă din Norvegia. „Absolut minunat!”

Videoclipul de pe YouTube este intitulat „When Harry met Santa”, făcând referire la comedia romantică „When Harry met Sally” (1989). Relația dintre Moș Crăciun și Harry a fost atât apreciată, cât și criticată de către privitori.

„Absolut minunat!; M-a mișcat până la lacrimi. A fost frumos pur și simplu; Grozavă reclamă! Atât de emoționantă; O operă de artă; A fost MINUNAT! Mi-am ținut respirația pe tot parcursul; Mi-au dat lacrimile; A fost chiar superb și dulce”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Și-a ajutat cea mai bună prietenă să nască și după a aflat că tatăl copilului era propriul ei soț

Triplete însărcinate în același în timp. „Avem un sistem incredibil de susținere”

O femeie refuză să-și radă mustața și să se penseze. Care este motivul

„De ce trebuie să transformăm tot ceea ce este frumos în chestii LGBTQ+. Nu putem lăsa unele lucruri așa cum sunt?; Sigur, iubește pe cine vrei, dar wow, asta este ofensator la adresa creștinismului; Este DERANJANT; Dezgustător”, acestea au fost doar câteva dintre reacțiile negative.

Reclama marchează aniversarea a 50 de ani de când homosexualitatea nu mai este incriminată în Norvegia. Monica Soldber, directorul de marketing al serviciului poștal, a declarat pentru LGBTQ Nation: „Posten este un mediu de lucru inclusiv și cu o grozavă diversitate. Ne dorim să celebrăm această aniversare de 50 de ani prin intermediul acestei faine povești de iubire”.

Mars Strandberg, soțul actorului din rolul lui Harry, Johan Ehn, a scris pe Twitter: „Acela care-l sărută pe Moș Crăciun este soțul meu!”. În doar 2 zile de la postare, reclama cu subtitrare în engleză are aproape 500 de mii de vizualizări și 11 mii de aprecieri.

Homosexualitatea este legală în Norvegia din anul 1972. Căsătoria între persoanele de același sex a devenit legală, însă, abia în anul 2009. Tot începând de atunci, cuplurile de același sex pot adopta.

  • Vezi cele mai interesante locuri de vizitat in Norvegia!
  • Foto: Captură YouTube

    Vezi şi ce însemnătate are Ziua Naţională a Norvegiei!

    Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

    Google News Urmărește-ne pe Google News

    Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
    Abonează-te la newsletter