Desert dietetic gata în 5 minute! Rețeta unui expert în nutriție s-a viralizat instant pe TikTok

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 02 februarie 2023, 10:50

Vrei să îți satisfaci pofta de dulce cu un desert dietetic? Un influencer, expert în fitness și nutriție, a împărtășit în mediul online rețeta unui desert sărac în calorii pentru a satisface pofta de dulce seara. Și este nevoie doar de patru ingrediente pentru a-l face.

Postarea britanicului Hayden Rolfe cu desertul său cremos a devenit virală, strângând peste 2,5 milioane de vizualizări.

Un desert dietetic, gata în 5 minute

Pentru a obține deliciosul preparat este să amesteci într-un robot de bucătărie  50 ml de lapte de migdale neîndulcit, cu 150 g de căpșune congelate, o mână de gheață și o lingură de pudră proteică timp de cinci minute.

Citeşte şi: Cum prepară Andra prăjitura „Durerea”, desertul preferat al familiei Măruță

Hayden spune că un astfel de desert dietetic are 200 de calorii

Hayden recomandă ca pe deasupra cremei să se presare câți fulgi de cereale, pentru a avea și un element contrastant, crocant în el.

Influencerul spune că un bol cu desertul său nu depășește 200 de calorii, făcându-l perfect de consumat în orice moment al zilei, chiar și înainte de culcare.

@hayden_rolfe Under 200 calories for this whole protein fluff bowl 🥣 #lowcalorieoption #sweettoothrecipes #under200caloriesmeals ♬ original sound – Hayden Rolfe

Hayden are peste 26.600 de urmăritori pe TikTok.  Împreună cu Ryan Smith, se ocupă de cursuri de Educație nutrițională online (O.N.E). Aceste cursuri sunt menite să îndrume oamenii să scape de kilogramele nedorite într-un mod sănătos și durabil.

Citeşte şi: Oana Cuzino, rețeta celui mai gustos și sănătos desert: Mere coapte umplute cu nuci, miere și scorțișoară

Internauții au reacționat pozitiv la rețeta propusă de Hayden. Dar, așa cum era de așteptat, unii s-au dovedit a fi reticenți la produs, din cauza ingredientelor care nu sunt pe gustul lor.

„De ce se preface lumea că laptele de migdale nu are gust oribil? E îngrozitor!”

„Nu voi încerca așa ceva niciodată!”

„Cerealele sunt o bombă calorică!”

„Praful de proteină are gust de cretă.”

„Aveți idee cum iese rețeta dacă folosesc lapte de soia? Nu am voie migdale!”

„L-am încercat aseară. Tot ce pot spune e că a avut gust de cremă de ras.”

„Am încercat să-l fac. Dar nu a ieșit cum spui tu. De ce contează atât de mult să pun pudra de proteină?” – sunt câteva dintre comentariile celor dare au dezaprobat desertul propus de influencer.

Foto – TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter