Reţete de la Ioana Ginghină: Meniu de post pentru o zi

De Unica.ro, pe

Dacă nu ştii ce să mai pregăteşti în post, Ioana Ginghină îţi oferă trei reţete delicioase şi sănătoase.
Ioana Ginghină ne recomandă să ţinem post cel puţin o săptămână pe zi, indiferent de perioada anului şi sărbătorile religioase.
Este foarte important pentru corpul nostru, ca macar o zi pe saptamana sa-i dam doar produse vegetale„, a scris vedeta pe blogul ei, ioanaginghina.blogspot.ro. Ca să ne arate cât este de uşor, ea ne oferă şi trei reţete sănătoase şi gustoase.

Micul dejun

Pentur prima masă a zilei, Ioana recomandă o cmbinaţie de cereale integrale, nuci şi fructe. „O cană de grâu fiert de cu seară, nuci tocate mărunt, miere şi un măr proaspăt tăiat. Se aşează în straturi, prima dată grâul, se pune peste amestecul de miere cu nucă şi al treilea strat se aşează mărul tăiat cubulete sau dat pe răzătoare.

Prânzul

Pentur prânz, Ioana recomandă mâncarea ei preferată, piureul de linte: se pune o cană de linte la fiert 20 de minute, se adaugă doi morcovi, iar după 10 minute se pun şi 3 cartofi. Se mai lasă la fiert 20 de minute. Se căleşte o ceapă în apa şi ulei, iar peste ea se adaugă amestecul de linte, morcovi şi cartofi. Se adaugă sare.

Cina

Pentru cină, Ioana Ginghină propune o reţetă simplă pe care o poate prepara oricine: cartofi copţi cu salată.
Dacă se doreşte a mai ronţăi între mese, sau desert, recomand morcovi, migdale crude, un fruct de sezon.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter